Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

De Nederlandse schaatsster Pien Hersman heeft recentelijk een interessant persoonlijk detail onthuld tijdens een vragenvuur op Instagram. De mooie schaatsster werd even persoonlijk met haar fans en beantwoordde vragen die ze aan haar hadden tijdens een online Q&A op Instagram. En daar kwam opeens een vraag over lengte naar boven…

De bijzondere openbaring van Pien Hersman

Tijdens de interactieve sessie beantwoordde Pien verschillende vragen van haar fans, waarbij één specifieke vraag over haar lengte naar voren kwam. Een nieuwsgierige fan was namelijk benieuwd hoe lang Pien nu eigenlijk is. De schaatsster antwoordde eerlijk en onthulde dat ze 1.77 meter lang is, wat best groot is voor een vrouw. Maar ondanks haar grote postuur, ziet Pien er natuurlijk wel gewoon ontzettend sierlijk en mooi uit. Het betekent alleen dat Pien op zoek zal moeten naar een iets langere man om een beetje te kunnen matchen. Maar dat zal haar vast goed afgaan.

De reacties van fans op Piens onthulling

Veel fans waren best verbaasd over de lengte van de prachtige schaatsster. De meeste mensen hadden Pien toch kleiner ingeschat. Maar ze blijkt echt langer te zijn dan in eerste instantie werd gedacht. En daarmee is de vraag van de fans van Pien ook weer beantwoord. De mooie schaatsster deelt graag leuke feitjes over haar leven met haar fans. En die vinden dat natuurlijk helemaal geweldig.

Meer zien van schaatsster Pien Hersman? kijk dan op Instagram

Als je nou nog meer van deze geweldige schaatsster wil zien, dan zal je even haar Instagram pagina moeten bezoeken. Daar deelt Pien nog veel meer leuke foto’s en doet ze vaker Q&A’s met haar fans. Dus dan kan je nog meer over haar te weten komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...