Schaatsster Pien Hersman laat zich volledig zien in kittig broekje (foto)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman heeft al haar volgers verrast met een nieuwe foto. En daarop ziet de schaatsster er natuurlijk weer prachtig uit. Zie het hier!

Pien Hersman, de talentvolle Nederlandse schaatsster, heeft onlangs een foto gedeeld waarop ze haar volgers volledig weet te verleiden. In een speelse en zelfverzekerde pose laat ze zichzelf zien in een kittig broekje, gecombineerd met een wit topje. De outfit is natuurlijk ontzettend mooi om te mogen aanschouwen. Pien laat niets aan de verbeelding over en geeft haar volgers waar ze naar vragen. De mooie schaatsster in kwestie laat zichzelf op de foto van haar beste kant zien. En dat moet je nou eenmaal waarderen. De leuke dame weet zichzelf in een ontzettend goed licht neer te zetten met dit plaatje. Zie de foto van Pien hier! Deze foto moet je echt even gezien hebben.

Pien Hersman in haar nonchalante outfit

Op de foto staat Pien nonchalant, maar toch prachtig te poseren. Ze weet met haar panterprint haar volgers wel weer op stang te jagen. Maar dat maakt Pien helemaal niets uit. De mooie schaatsster vindt het ergens wel fijn om een beetje aandacht te krijgen. Daar gaat ze dan ook voor. Ze laat met deze outfit een verpletterende indruk achter bij haar volgers. Maar dat is dan ook precies wat je van Pien Hersman gewend bent. De foto’s van de schaatsster, zeker als ze mooi staat te poseren, doen het altijd goed bij haar volgers. Die hebben dan ook helemaal niks te klagen.

Meer zien van Pien Hersman kan op Instagram

Als je nou geen genoeg kan krijgen van Pien Hersman, dan moet je even naar de Instagram pagina van de schaatsster gaan. Daar staan nog veel meer mooie plaatjes van haar. Dan krijg je pas echt mooie beelden van Pien onder ogen te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!