Schaatsster Pien Hersman filmt zichzelf tijdens omkleden in slaapkamer (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: TikTok

Buiten het schaatsen om is Pien Hersman ook erg druk bezig met het maken van content voor haar socials. In een TikTok-video laat ze zichzelf filmen terwijl ze een nieuwe outfit aantrekt…

Zoals men weet is Pien Hersman tegenwoordig druk op haar socials. Niet alleen op Instagram, maar ook op TikTok is de brunette zeer actief. Eerst postte ze voornamelijk schaatscontent op haar account, maar haar video’s worden steeds persoonlijker. Zo verschijnen er meer video’s over kleding, vakanties en feestjes. Kortom, we zien een wat gezelligere kant van Pien!

Pien Hersman laat zich van een andere kant zien

Dat Pien Hersman een enorme fan is van panterprint, blijkt maar weer uit een nieuwe TikTok video. De brunette flaneert met een nieuw pantertopje van de Zaar. Met een erg leuke blik houdt ze haar donkere krullen vast, terwijl ze een rondje om haar eigen as maakt. Haar prachtige vormen zijn goed zichtbaar. De outfit staat Pien daarnaast ook echt geweldig, het lijkt erop dat alles haar goed staat. ‘Leopard season’ luidt haar caption en video heeft al ruim 30K views. In de comments vinden we nog een bekende schaatsster. Dit is niemand minder dan Robin Groot, oftewel een goede vriendin en collega van Pien. ‘Ga deze van je stelen’, comment Groot.

Klik hier om zelf de video te bekijken!

Vriend van Pien Hersman vindt TikTok-video niet leuk

Niet alleen Robin Groot reageerde op Pien’s TikTok, maar ook haar vriend. De jongen in kwestie, genaamd Julius Bult, is een tennisser. Pien en Julius lijken al een paar maanden een relatie te hebben. Hoewel Pien zelf niks post over het stel, doet Julius dit wel. Op zijn Instagram is een foto van hun samen te zien op vakantie in Dubai. Julius lijkt in ieder geval zijn twijfels te hebben bij de TikTok van Pien. Hij reageert namelijk ‘pardon’. Zou hij er moeite mee hebben dat zijn vriendin zichzelf op zo’n manier presenteert? Of zou hij er al aan gewend zijn?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.