Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto’s.

De Nederlandse schaatssters hebben vanwege een grote fout niet kunnen winnen op de ploegenachtervolging met de wereldbekerwedstrijden. Maar Joy Beune maakt het toch nog een beetje goed.

Joy Beune staat in het middelpunt van al het drama

De hele gebeurtenis is natuurlijk ongelooflijk zuur voor de schaatssters. In het centrum van de blunder staat Joy Beune. De schaatsster startte zonder transponders om haar enkels. Daardoor werd er geen tijd gemeten. En dat leidde tot diskwalificatie. De Nederlandse ploeg werd 1e op achtervolging tijdens wereldbekerwedstrijd, maar vanwege deze fout van Joy Beune werd de ploeg gewoon gediskwalificeerd dus. Joy Beune had eerder dit jaar ook al een tijd ‘verpest’ door een onbedekte enkel te laten zien. Alle huid moet vanwege de veiligheid bedekt blijven bij schaatsen. Dat is dubbel pech voor Joy dus! Je kunt echter nooit lang boos blijven op een dame met zulke foto’s op haar instagram!

Lees ook: Schaatsster Joy Beune (24) betovert volgers met zeer verleidelijke foto

Waarom zijn de foto’s van Joy Beune zo mooi?

Schaatssters, zoals Joy Beune, gedijen erg goed als influencers door hun unieke combinatie van een afgetrainde vorm en een bepaalde flair die schaatssters gewoon lijken te hebben. Joy weet met haar foto’s gelijk haar hele publiek te doen vergeten dat ze een enorme blunder heeft gemaakt op het ijs. Dat is voor haar wel gunstig, want zo komt ze toch nog een beetje ongeschonden van de hele situatie af. Haar mooie lach weet een hoop weer te redden.

Moet Joy Beune niet vaker voor de camera staan?

Joy Beune zou een ongelooflijk goed model maken. Kijk maar naar haar foto’s voor het bewijs. Het is mogelijk voor Joy Beune om de overstap naar modellenwerk te maken, gezien haar natuurlijke uitstraling, atletische bouw en groeiende invloed als influencer. Modellenbureaus waarderen diversiteit en authenticiteit, en Beune’s sportieve achtergrond kan een uniek selling point voor hen zijn. Je ziet nu ook al dat verschillende merken graag met Joy samenwerken om deze redenen. Het valt te hopen dat de blunder van Joy op het ijs hen niet opeens van gedachte doet veranderen.

Lees ook: Foto: Schaatsster Joy Beune laat volgers likkebaardend staren naar haar lijf in zwemsetje

Dit is de loopbaan van Joy Beune op het ijs

Hoe is Joy Beune eigenlijk begonnen met schaatsen? De blondine begon met schaatsen op jonge leeftijd en ontwikkelde al snel een passie voor de sport. Haar vroege betrokkenheid bij het schaatsen heeft haar gevormd tot de succesvolle atlete die ze vandaag is. Joy heeft indrukwekkende prestaties neergezet in het schaatsen, met onder andere overwinningen op internationale toernooien. Haar opmerkelijke succes in verschillende disciplines, waaronder allround en afstanden, heeft haar bekendheid vergroot. Daarnaast heeft Joy Beune een actieve aanwezigheid op sociale media, waar ze haar schaatsreis deelt en zich opwerpt als een echte influencer. Ze geeft inzicht in haar dagelijkse leven, trainingen en inspirerende momenten. En haar volgers kunnen dat enorm waarderen.

Joy Beune zet alles op Instagram

De blondine heeft een flinke hoeveelheid foto’s op haar Instagram staan. Als je dus meer van de schaatsster wil zien, dan moet je hier even een kijkje nemen!

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...