Schaatsster Femke Kok poseert zeer innig met razend knappe ploeggenotes (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet waarbij ze haar ploeggenotes wel heel innig omarmt. 

Het schaatsseizoen mag dan nog niet begonnen zijn, de schaatssters van Team Reggeborgh weten wel hoe ze de zomer moeten vieren! Femke Kok, samen met haar knappe ploeggenotes Antoinette de Jong en Marrit Fledderus, stal de show tijdens de jaarlijkse BBQ bij hun hoofdsponsor. De dames waren helemaal gekleed op de dag en zagen er ongelooflijk spannend uit. De foto’s die daaruit voort kwamen waren natuurlijk briljant.

Femke Kok kleedt zich casual, maar toch charmant

Femke Kok weet als geen ander hoe ze casual en spanning met elkaar moet combineren. Haar outfit voor de BBQ was daar het perfecte voorbeeld van. Met een speelse glimlach poseerde ze innig met haar ploeggenotes, waardoor de foto’s een ware hit werden op social media. De foto kan je hieronder bekijken. Je ziet meteen waarom het zo’n grote hit is. De schaatssters zien er geweldig uit in hun uitgekozen kleding.

Een weekje in de zomerzon voor Femke Kok

Naast de glamour van de BBQ had Femke Kok een week waarin ze veel tijd buiten doorbracht. Voor de schaatsster was dit een welkome afwisseling. Een beetje zonlicht deed haar wonderen. Het was duidelijk dat ze genoot van de buitenlucht en de ontspanning. Het zorgde er ook voor dat ze haar mooiste outfits uit de kast mocht halen om een weekje in door te brengen. En haar volgers waren natuurlijk erg blij met de mooie foto’s die dat opleverde.

Volg Femke Kok op Instagram voor mee updates

Wil je op de hoogte blijven van Femke Kok en haar avonturen? Volg haar dan snel op Instagram voor de laatste foto’s, updates en inside stories. Haar pagina is een mix van sportieve prestaties en persoonlijke momenten, perfect voor fans die niets willen missen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...