Schaatsster Femke Kok hijst zich in piepklein atletiekpakje en gaat Femke Bol achterna (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kiest Femke Kok voor een carrière-switch en gaat ze haar naamgenote Femke Bol hiermee achterna? 

De knappe schaatsster Femke Kok heeft een video op haar Instagrampagina gedeeld die vragen en spanning oproept bij haar volgers. Ze deelt namelijk een video waarin ze aan het hardlopen is en allerlei andere oefeningen doet op een atletiekbaan. Zou Femke Kok klaar zijn met het schaatsen en wil ze liever hardloopster worden? Haar volgers vragen zich in de reacties namelijk af, of ze over een aantal jaar Femke Kok versus Femke Bol zullen zien op de 400 meter. Daarnaast vraagt een andere volger zich het volgende af: ”Femke Bol is that you?” Haar volgers hoeven zich vast geen zorgen te maken, want Femke Kok is gewoon met haar schaats team op trainingskamp. Naast dat sommige volgers zich zorgen maakte, kunnen andere volgers juist wel genieten van de video. Femke heeft zich in een heerlijk strak pakje gehesen, waardoor we haar goed kunnen bewonderen. Bekijk de video via deze link.

Femke Kok

Femke Kok verwent volgers met beelden trainingskamp

Femke is met haar schaats team op trainingskamp in het zonovergoten Spanje. Ze laat weten dat ze samen met haar teamgenoten hard aan het werk is op het Spaanse eiland Mallorca. Mallorca staat bij veel Nederlanders bekend als een leuke plek om lekker te genieten van het uitgaansleven en vele zuipen. Hier zullen de topsporters wat minder van meekrijgen, maar het is natuurlijk altijd lekker om even naar het buitenland te gaan. Gelukkig laat ze haar volgers ook meegenieten door een heerlijk strak pakje aan te doen tijdens de training en dit te filmen en delen. Daarnaast geeft ze je ook nog eens slow motion beelden, waarbij haar prachtige rondingen lekker op en neer stuiteren.

Meer zien van Femke Kok doe je op haar Instagram

Kan jij na al deze beelden nog steeds geen genoegen krijgen van de heerlijke schaatsster? Neem dan zeker nog even rustig een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de schaatsster van allerlei beelden. Tijdens het seizoen zien we Femke regelmatig voorbij komen in die heerlijke schaatspakjes, waarin haar afgetrainde goed te bewonderen is. Daarnaast geeft ze je ook regelmatig kijkjes in haar privéleven. Hier zijn de vakantiefoto’s in haar topjes toch wel de favoriet zijn van haar volgers. Femke heeft er zeker geen problemen mee om haar volgers lekker te verwennen met haar beste beelden en doet dit dan ook regelmatig. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.