Schaatsster Femke Kok (23) maakt fans gek met kleurtje op haar lippen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Femke Kok heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk van smullen. De prachtige schaatsster weet het voor elkaar te krijgen haar volgers flink te boeien. 

Schaatsster Femke Kok bewijst dat schaatsen niet alleen om snelheid en elegantie gaat, maar ook om een vleugje glamour. In een recente video heeft Femke haar fans in vuur en vlam gezet met een gedurfde keuze: rode lippenstift op het ijs. En dat ziet er natuurlijk weer buitengewoon goed uit. De schaatsster weet met haar keuze al haar volgers gelijk helemaal te betoveren.

De vurige lippenstiftkeuze van Femke Kok

In de video waar Femke het ijs op gaat, valt één ding direct op: haar rode lippenstift. Met zelfverzekerdheid en stijl doet ze haar schaatsen goed, kijkt naar de camera met een stralende lach en schaatst vervolgens weg. Het lijkt erop dat Femke Kok niet alleen schaatskampioene is, maar ook een pionier in het introduceren van glamour op het ijs. Haar volgers vallen gelijk bijna om van verbazing. Femke heeft niet zo vaak lippenstift op, maar het staat haar blijkbaar geweldig. De fans van de schaatsster krijgen zo bevestigd wat ze eigenlijk al jaren stiekem weten. Femke is een ongelooflijk leuke dame om te zien. Zie hier de video!

De Betoverende Glimlach van Femke Kok

De camera vangt Femke’s lieve lach op, en het is duidelijk dat haar glimlach meer kan doen dan alleen het ijs doen smelten. Femke Kok weet precies hoe ze de camera moet bespelen en haar fans moet betoveren. De rode lippenstift voegt een extra vleugje allure toe aan haar al indrukwekkende uitstraling. Naast haar keuze voor rode lippenstift, kunnen we niet voorbijgaan aan de atletische vormen van Femke Kok. Ze heeft duidelijk hard gewerkt om er zo goed uit te zien en haar atletische bouw vermengt perfect met haar schaatskunsten. Het oog wil natuurlijk ook wat tijdens de schaatswedstrijden en je wordt met Femke Kok zeker niet teleurgesteld. De prachtige schaatsster ziet er altijd op haar best uit.

Femke Kok weet exact hoe ze een goede video moet maken

De bijzondere schaatsster heeft niet alleen een talent voor schaatsen, maar ook een scherp gevoel voor het maken van meeslepende video’s. Ze weet hoe ze haar fans moet boeien, niet alleen met haar ongelofelijke prestaties op het ijs, maar ook met haar sprankelende persoonlijkheid en geweldige looks. Femke wordt door de jaren steeds beter in het maken van mooie video’s en dat merk je dan ook wel tijdens deze leuke beelden. Ze lijkt ook echt plezier te hebben in het maken van deze video’s. Bekijk hier nog een video van Femke op het ijs!

Femke Kok is het totale plaatje

Femke Kok heeft lang gewerkt aan haar uitstraling, en het is duidelijk dat ze meer is dan alleen een schaatsster. Ze is een totale ervaring op het ijs, een kunstenaar van beweging en stijl. Haar keuze voor rode lippenstift is slechts een van de vele manieren waarop ze laat zien dat schaatsers zich ook een beetje modieus kunnen opstellen en een beetje stijl aan hun vertoning kunnen toevoegen.

Meer zien van Femke doe je op Instagram

Als je nou nog meer wilt zien van Femke Kok, en dat wil je, ga dan even naar haar Instagram account. Daar heeft ze de leukste plaatjes voor je klaar staan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?