Sandra Schuurhof straalt in jurkje op zonnige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sandra Schuurhof is dagelijks te zien bij Shownieuws. Hiervoor trekt Sandra haar allermooiste kleren uit de kast en ze straalt van oor tot oor door haar eigen kledingkeuze.

Sandra Schuurhof dolblij in zomerse outfit

Eén van de meest opvallende presentatrices van Shownieuws is natuurlijk Sandra Schuurhof. Door Sandra haar vrolijke uitstraling zitten alle kijkers dagelijks aan de tv gekluisterd. Het team van Shownieuws deelt de laatste roddels, nieuws en ze geven regelmatig hun ongezouten mening over de BN’ers van Nederland. Als je elke dag op tv komt moet je er natuurlijk wel op en top uitzien en dat betekent ook voor Sandra elke dag een nieuwe outfit. Het is mooi weer in Nederland en dat betekent dat Sandra de jurkjes weer uit de kast heeft getrokken. De presentatrice gaat voor een jeugdig zwart jurkje met allerlei gekleurde sterretjes. Bij de foto schrijft Sandra dat ze zelfs sterretjes ziet van haar eigen outfit. Als dat maar goed gaat.
Sandra Schuurhof in oranje

Het begint bijna normaal te worden om Sandra Schuurhof stralend op de foto’s te zien. Om alle mensen even te motiveren om weer Shownieuws te gaan kijken deelt Sandra wederom een mooie selfie. Wederom lacht de presentatrice van oor tot oor. Je kan wel stellen dat Sandra dus heel gelukkig is met haar werk achter de desk. Dit keer gaat Sandra voor een oranje T-shirt vanwege het warme temperatuurtje. Het haar en de make-up van Sandra zijn weer door de styling gedaan en alles zit dus weer helemaal mooi in de plooi.

Sandra Schuurhof in Oranje

Sandra krijgt bijnaam ‘Zuurhof’

Een paar dagen geleden was het zover, zangeres Anouk ging trouwen met Dominique. Het was een hele happening omdat het een nogal een openbare trouwerij was. Anouk besloot namelijk te gaan trouwen tijdens haar concert in Den Haag op het Malieveld. Sandra Schuurhof had daar een flinke mening over. Zo deed de presentatrice tijdens Shownieuws uitspraken over dat het van haar allemaal niet zo had gehoeven. Sandra heeft namelijk al een hele poos geleden kaartjes gekocht voor het concert van Anouk en verheugde zich daar enorm op. Toen plots het nieuws kwam dat Anouk net tijdens dat concert ging trouwen maakte Sandra zich gelijk zorgen. Zo zei Sandra dat ze niet perse getuige hoeft te zijn van dit verhaal en ze vindt er een soort ongemak in zitten. Deze uitspraken vielen bij veel mensen in een verkeerd keelgat en daarom kreeg Sandra Schuurhof de bijnaam Sandra Zuurhof.

Sandra Schuurhof probeert het goed te maken met Anouk

De harde uitspraken van Sandra Schuurhof waren wellicht niet helemaal zo bedoeld. In Sandra haar verklaringen zei ze wél een enorm grote fan van Anouk te zijn alleen dus niet bij de bruiloft te hoeven zijn. Sandra liet ook nog weten dat ze van meerdere vrienden heeft gehoord dat ze niet op een bruiloft tijdens het concert zaten te wachten. Toch ging Sandra naar het concert toe met deze vrienden. Het lijkt erop dat Sandra een beetje is bijgedraaid is en zelfs een soort excuses maakt naar Anouk na afloop van het concert. Zo plaatst Sandra onderstaande foto met daarbij onder andere de tekst: ”Dank aan de rasechte Hagenees Anouk voor dit feestje!”. Waarschijnlijk hoopt Sandra dat iedereen haar uitspraken snel vergeten is na deze post.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!