Samantha Steenwijk, Emma Heesters en meer in ‘Beste Zangers’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Emma Heesters Beste zangers

Vanaf komend weekend zie je deze getalenteerde vrouwen in actie op NPO1!

Dit weekend gaat het nieuwe seizoen van Beste Zangers weer van start. Het Avrotros-programma heeft ook dit jaar weer een ijzersterke line-up van bekende en ‘minder bekende’ artiesten. We nemen de deelnemende zangeressen Samantha Steenwijk, Emma Heesters en Floor Jansen alvast even onder de loep…

Samantha Steenwijk

Wie de afgelopen jaren een beetje tv gekeken heeft zal deze Haagse blondine sowieso kennen van verschillende talentenshows, waaronder The Voice. Ze is gespecialiseerd in het levenslied en andere Nederlandstalige muziek, maar zal in Beste Zangers regelmatig uit haar comfort zone gehaald worden!

Emma Heesters

We zeiden in de inleiding dat er ook ‘minder bekende’ deelnemers zijn, maar met 1,5 miljoen Youtube-abonnees is Emma Heesters internationaal een hele grote! De 23-jarige blondine is tegenwoordig vaker in Amerika te vinden. ‘Mainstream’-bekendheid in Nederland heeft ze dus eigenlijk niet meer nodig, maar het is natuurlijk leuk om haar via dit programma beter te leren kennen!

Floor Jansen

Nog zo’n zangeres die in het buitenland misschien wel bekender is dan in haar eigen land! Floor Jansen is sinds 2012 de leadzangeres van de wereldberoemde Finse band Nightwish, en mag met deze metalformatie op de grootste festivals optreden. Hoog tijd dat Nederland hoort en ziet wat deze vrouw allemaal kan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.