Samantha de Jong (Barbie) ontdekt zwangerschap door auto-ongeluk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We dachten afgelopen donderdag dat we arme Samantha de Jong (Barbie) met een eigen #TBT een klein beetje konden troosten. Toch blijkt ze nu zelf voor haar eigen troost gezorgd te hebben! Er zat namelijk tastbaar geluk achter haar auto-ongeluk van vorige week verscholen. Tijdens haar uitvoerige doktersonderzoeken kwam naast de diagnose: gebroken botten ook een ander ‘kwaaltje’ aan het licht. Een zwangerschap!

Geluk bij een ongeluk voor Samantha de Jong (Barbie). De Oh Oh Cherso-realityster ontdekte ‘dankzij’ haar verschrikkelijke auto-ongeluk van vorige week dat ze in blije verwachting is! Ze lag met allerlei kneuzingen en breuken in het ziekenhuis, waar aan het licht kwam dat ze een paar weken zwanger is. Gelukkig lijkt de crash geen invloed te hebben gehad op de gezondheid van haar ongeboren kind. Dat zal ook voor nieuwe vriend Gerrit, de vader van het kind, een grote opluchting zijn.

Barbie laat horrorgezicht zien

Ondanks dat Samantha de Jong voorlopig gekapt lijkt te zijn met reality-tv, is ze nog steeds niet van de gewoonte af dat ze alles, maar dan ook álles met de wereld moet delen. Zonder gêne showde ze haar gezichtsverwondingen via een Instagramkiekje. Barbie leek net van een horror-filmset te zijn gestapt. Bekijken op eigen risico!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!