Samantha de Jong (Barbie) ontdekt zwangerschap door auto-ongeluk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We dachten afgelopen donderdag dat we arme Samantha de Jong (Barbie) met een eigen #TBT een klein beetje konden troosten. Toch blijkt ze nu zelf voor haar eigen troost gezorgd te hebben! Er zat namelijk tastbaar geluk achter haar auto-ongeluk van vorige week verscholen. Tijdens haar uitvoerige doktersonderzoeken kwam naast de diagnose: gebroken botten ook een ander ‘kwaaltje’ aan het licht. Een zwangerschap!

Geluk bij een ongeluk voor Samantha de Jong (Barbie). De Oh Oh Cherso-realityster ontdekte ‘dankzij’ haar verschrikkelijke auto-ongeluk van vorige week dat ze in blije verwachting is! Ze lag met allerlei kneuzingen en breuken in het ziekenhuis, waar aan het licht kwam dat ze een paar weken zwanger is. Gelukkig lijkt de crash geen invloed te hebben gehad op de gezondheid van haar ongeboren kind. Dat zal ook voor nieuwe vriend Gerrit, de vader van het kind, een grote opluchting zijn.

Barbie laat horrorgezicht zien

Ondanks dat Samantha de Jong voorlopig gekapt lijkt te zijn met reality-tv, is ze nog steeds niet van de gewoonte af dat ze alles, maar dan ook álles met de wereld moet delen. Zonder gêne showde ze haar gezichtsverwondingen via een Instagramkiekje. Barbie leek net van een horror-filmset te zijn gestapt. Bekijken op eigen risico!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha💖 (@samantha_de_jong29) op

Laatste nieuws

Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Amber Brantsen heeft even een dagje vrij van haar werk bij Viaplay. En die brengt ze door in de volle zon. Natuurlijk maakt ze even een mooie foto.

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.