Samantha de Jong (Barbie) ontdekt zwangerschap door auto-ongeluk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We dachten afgelopen donderdag dat we arme Samantha de Jong (Barbie) met een eigen #TBT een klein beetje konden troosten. Toch blijkt ze nu zelf voor haar eigen troost gezorgd te hebben! Er zat namelijk tastbaar geluk achter haar auto-ongeluk van vorige week verscholen. Tijdens haar uitvoerige doktersonderzoeken kwam naast de diagnose: gebroken botten ook een ander ‘kwaaltje’ aan het licht. Een zwangerschap!

Geluk bij een ongeluk voor Samantha de Jong (Barbie). De Oh Oh Cherso-realityster ontdekte ‘dankzij’ haar verschrikkelijke auto-ongeluk van vorige week dat ze in blije verwachting is! Ze lag met allerlei kneuzingen en breuken in het ziekenhuis, waar aan het licht kwam dat ze een paar weken zwanger is. Gelukkig lijkt de crash geen invloed te hebben gehad op de gezondheid van haar ongeboren kind. Dat zal ook voor nieuwe vriend Gerrit, de vader van het kind, een grote opluchting zijn.

Barbie laat horrorgezicht zien

Ondanks dat Samantha de Jong voorlopig gekapt lijkt te zijn met reality-tv, is ze nog steeds niet van de gewoonte af dat ze alles, maar dan ook álles met de wereld moet delen. Zonder gêne showde ze haar gezichtsverwondingen via een Instagramkiekje. Barbie leek net van een horror-filmset te zijn gestapt. Bekijken op eigen risico!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha💖 (@samantha_de_jong29) op

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten