Samantha de Jong (Barbie) ontdekt zwangerschap door auto-ongeluk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We dachten afgelopen donderdag dat we arme Samantha de Jong (Barbie) met een eigen #TBT een klein beetje konden troosten. Toch blijkt ze nu zelf voor haar eigen troost gezorgd te hebben! Er zat namelijk tastbaar geluk achter haar auto-ongeluk van vorige week verscholen. Tijdens haar uitvoerige doktersonderzoeken kwam naast de diagnose: gebroken botten ook een ander ‘kwaaltje’ aan het licht. Een zwangerschap!

Geluk bij een ongeluk voor Samantha de Jong (Barbie). De Oh Oh Cherso-realityster ontdekte ‘dankzij’ haar verschrikkelijke auto-ongeluk van vorige week dat ze in blije verwachting is! Ze lag met allerlei kneuzingen en breuken in het ziekenhuis, waar aan het licht kwam dat ze een paar weken zwanger is. Gelukkig lijkt de crash geen invloed te hebben gehad op de gezondheid van haar ongeboren kind. Dat zal ook voor nieuwe vriend Gerrit, de vader van het kind, een grote opluchting zijn.

Barbie laat horrorgezicht zien

Ondanks dat Samantha de Jong voorlopig gekapt lijkt te zijn met reality-tv, is ze nog steeds niet van de gewoonte af dat ze alles, maar dan ook álles met de wereld moet delen. Zonder gêne showde ze haar gezichtsverwondingen via een Instagramkiekje. Barbie leek net van een horror-filmset te zijn gestapt. Bekijken op eigen risico!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.