Ruige Dionne Stax draagt tuigje op spannende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax is nog steeds flink bezig in de wildernis. Het is inmiddels wel duidelijk dat ze zich in de Zweedse bossen begeeft.

Nog steeds is Dionne aan het filmen voor haar nieuwe, geheime EO-programma. Niemand weet echt wat Dionne in de wildernis aan het doen is, maar het ziet er zeker wel spannend uit. Dionne weet zich in ieder geval goed te vermaken tussen de hoge bomen en het wilde gebergte. Daar moet ze alleen af en toe een gevaarlijke stunt uithalen om zich een weg door het bos te banen. Maar gelukkig gaat het tot nu toe altijd goed. En Dionne deelt graag met haar volgers hoe haar avontuur verloopt.

Lees ook: Verdwaalde Dionne Stax deelt video van spannend ritje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax)

Dionne imponeert met foto van survival outfit

De survival outfit van Dionne Stax werpt hoge ogen op het internet. Ze ziet er in haar nieuwe pakje ook absoluut geweldig uit. Dionne lijkt in haar nieuwe kleding wel thuis te horen in een of andere avonturenfilm. Ze lijkt het ook nog eens prima naar haar zin te hebben tussen de bossen. En haar volgers hebben het prima naar hun zin met de foto’s van Dionne tussen de bossen. Zo zijn er dus een hoop mensen die plezier beleven aan Dionne haar wilde avonturen.

Dionne trotseert gevaarlijke berg

Net als je denkt dat Dionne niet avontuurlijker kon worden, gooit de prachtige blondine er nog even een schepje bovenop. Zo beklimt Dionne in haar eentje, zonder hulp, een gevaarlijke klif. En dat gaat haar bijzonder goed af. Er zullen na het zien van deze foto nog maar weinig mensen zijn die Dionne alleen maar een mooi koppie vinden. Dionne is een ontzettend stoere vrouw, dat blijkt wel.

Het spannendste moment van Dionne haar natuurtripje

Toch kwam het spannendste moment van de trip van Dionne pas toen ze eenmaal bovenaan de heuvel was. Toen mocht ze nog een flink stuk overbruggen over een dun touwtje. En dat is natuurlijk wel even spannend. Gelukkig was Dionne wel aangelijnd en kon ze zich goed vasthouden, maar alsnog is het spannender dan de meeste programma’s waar Dionne tit nu toe aan heeft meegewerkt. Dionne doet dus even een flinke upgrade. Misschien volgend jaar toch maar meedoen aan Expeditie RobinsonHet is vrij duidelijk dat Dionne die spanning wel aan zou kunnen.

Dionne geeft nog niet te veel weg

Ondanks de leuke inkijkjes in de avonturen van Dionne, geeft de knappe presentatrice nog niet te veel weg over haar nieuwe avontuur. Zo is het nog een klein beetje een mysterie waar de blondine zich momenteel bevindt. Dionne houdt dat ook voorlopig nog lekker geheim. Zo is de kans groter dat mensen haar nieuwe programma willen zien. Zo kunnen ze namelijk weer eens goed verrast worden. Het zou namelijk saai worden als je alles al had gezien voordat het programma was begonnen. Zodra Dionne haar nieuwe programma op televisie is, zal de wonderschone blondine daar ongetwijfeld wat over vertellen. Dus blijf de Instagram van Dionne goed in de gaten houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...