Ruige Dionne Stax draagt tuigje op spannende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax is nog steeds flink bezig in de wildernis. Het is inmiddels wel duidelijk dat ze zich in de Zweedse bossen begeeft.

Nog steeds is Dionne aan het filmen voor haar nieuwe, geheime EO-programma. Niemand weet echt wat Dionne in de wildernis aan het doen is, maar het ziet er zeker wel spannend uit. Dionne weet zich in ieder geval goed te vermaken tussen de hoge bomen en het wilde gebergte. Daar moet ze alleen af en toe een gevaarlijke stunt uithalen om zich een weg door het bos te banen. Maar gelukkig gaat het tot nu toe altijd goed. En Dionne deelt graag met haar volgers hoe haar avontuur verloopt.

Lees ook: Verdwaalde Dionne Stax deelt video van spannend ritje
Dionne imponeert met foto van survival outfit

De survival outfit van Dionne Stax werpt hoge ogen op het internet. Ze ziet er in haar nieuwe pakje ook absoluut geweldig uit. Dionne lijkt in haar nieuwe kleding wel thuis te horen in een of andere avonturenfilm. Ze lijkt het ook nog eens prima naar haar zin te hebben tussen de bossen. En haar volgers hebben het prima naar hun zin met de foto’s van Dionne tussen de bossen. Zo zijn er dus een hoop mensen die plezier beleven aan Dionne haar wilde avonturen.

Dionne trotseert gevaarlijke berg

Net als je denkt dat Dionne niet avontuurlijker kon worden, gooit de prachtige blondine er nog even een schepje bovenop. Zo beklimt Dionne in haar eentje, zonder hulp, een gevaarlijke klif. En dat gaat haar bijzonder goed af. Er zullen na het zien van deze foto nog maar weinig mensen zijn die Dionne alleen maar een mooi koppie vinden. Dionne is een ontzettend stoere vrouw, dat blijkt wel.

Het spannendste moment van Dionne haar natuurtripje

Toch kwam het spannendste moment van de trip van Dionne pas toen ze eenmaal bovenaan de heuvel was. Toen mocht ze nog een flink stuk overbruggen over een dun touwtje. En dat is natuurlijk wel even spannend. Gelukkig was Dionne wel aangelijnd en kon ze zich goed vasthouden, maar alsnog is het spannender dan de meeste programma’s waar Dionne tit nu toe aan heeft meegewerkt. Dionne doet dus even een flinke upgrade. Misschien volgend jaar toch maar meedoen aan Expeditie RobinsonHet is vrij duidelijk dat Dionne die spanning wel aan zou kunnen.

Dionne geeft nog niet te veel weg

Ondanks de leuke inkijkjes in de avonturen van Dionne, geeft de knappe presentatrice nog niet te veel weg over haar nieuwe avontuur. Zo is het nog een klein beetje een mysterie waar de blondine zich momenteel bevindt. Dionne houdt dat ook voorlopig nog lekker geheim. Zo is de kans groter dat mensen haar nieuwe programma willen zien. Zo kunnen ze namelijk weer eens goed verrast worden. Het zou namelijk saai worden als je alles al had gezien voordat het programma was begonnen. Zodra Dionne haar nieuwe programma op televisie is, zal de wonderschone blondine daar ongetwijfeld wat over vertellen. Dus blijf de Instagram van Dionne goed in de gaten houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!