Roxy Dekker geeft alvast een heerlijk voorproefje in luchtig broekje (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Tiktok

Roxy Dekker heeft weer een nieuw nummer en geeft ons een voorproefje terwijl ze in een luchtig broekje danst!

Onze bekende zangeres Roxy Dekker weet iedereen enorm goed te shockeren! Roxy is namelijk op vakantie en iedereen ging ervanuit dat ze alleen maar zou relaxen en wanneer ze weer terug zou komen naar Nederland doorging met haar zangcarrière. Maar dat is dus niet zo. Tijdens haar vakantie geeft ze iedereen een preview van haar nieuwe nummer terwijl ze bijna niks draagt!

Roxy Dekker draagt luchtig setje en danst op haar nieuwe nummer

Onze prachtige zangeres Roxy Dekker heeft recent een leuke video geplaatst op Tiktok. De blondine zingt en dans dan op een van haar eigen nieuwe nummers! Ook al is ze op vakantie blijft ze dus doorgaan met haar carrière in de muziekwereld en geeft ze een leuk voorproefje van het nummer. Maar wat ook opvalt is de look die ze aanheeft. Roxy draagt namelijk een lichtgeel topje waarin haar twee ‘vriendinnen’ echt perfect in te bekijken zijn. Maar ook heeft ze een luchtig wit broekje aan! De vormen van de blondine zijn in deze outfit echt super goed te zien en de zomerse look staat Roxy ook erg goed. Ze krijgt veel complimenten over haar outfit en haar leuke dance moves!

Bekijk hieronder een paar foto’s van de outfit of klik hier om de video van Roxy te bekijken.

Roxy Dekker draagt luchtig setje en danst op haar liedje

Wie is ‘featuring’ bij Roxy Dekkers nieuwe nummer?

Roxy Dekker zet in de beschrijving van de video: ”Ik hit jullie nu alweer met een nieuwe tune! Horen jullie al welke ft er op staat?” En dat zorgt er natuurlijk voor dat iedereen hartstikke benieuwd is wie nu degene is die samen met Roxy dit nummer gaat releasen. Er zijn veel verschillende gedachtes en meningen over wie het zal zijn. Zo zeggen sommige mensen dat het met haar vriendje Koen van Heest zal zijn van de Bankzitters en andere mensen denken dat het Russo is. Ook zijn er nog leuke comments die vragen en willen dat Roxy samen met Rhodé Kok een nummer maakt. De twee zijn ook goede vriendinnen dus een nummer met zijn tweeën lijkt vele mensen een leuk idee! Hopelijk horen we snel meer over het nieuwe nummer en met wie ze het heeft gemaakt.

Meer zien van Roxy Dekker kan op Tiktok en Instagram

Wil je nou meer leuke video’s zien van Roxy Dekker? Neem dan een kijkje op haar TikTok account! Daar geeft Roxy ons veel leuke kijkjes in haar leven en geeft ze dus ook kleine previews van haar nieuwe muziek. Ook plaatst ze regelmatig leuke foto’s op Instagram. Daar kan je ook altijd nog wat leuks bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...