Roxeanne Hazes geeft veelbelovend voorproefje op deelname Beste Zangers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxeanne Hazes is natuurlijk de dochter van Andre Hazes. Hiermee heeft ze niet alleen de nodige roem, maar ook een prachtige stem geërfd. Roxeanne Hazes deelde op haar Instagram een foto dat er iets bijzonders aan komt. Dit zou best eens kunnen betekenen dat we binnenkort Roxeanne de sterren van de hemel horen zingen bij Beste Zangers…

Roxeanne Hazes doet mee aan Beste Zangers

Roxeanne Hazes is nu 29 jaar en moeder van een zoontje. Ondanks haar drukke leven als moeder is ze haar talent voor zingen gelukkig nog niet verloren. Roxeanne treed op bij Holland Zingt Hazes en daarbij is haar meeste recente nummer ‘Sorry’. Natuurlijk zal de dochter van Dre altijd haar bekendheid houden. Er is zelfs een nieuwe uitdaging op haar pad gekomen. Zo maakt Juice Channel bekend dat Roxeanne Hazes mee doet aan het nieuwste seizoen van Beste Zangers. Er zijn al 14 seizoenen van het programma en dit keer zijn de opnames eindelijk weer in het buitenland. Naast Roxeanne Hazes schijnen Sarita Lorena, Nielson en Claudia de Breij ook mee te doen aan het nieuwe seizoen.

Sarita Lorena

Roxeanne Hazes deelt bijzonder moment bij Beste Zangers

Roxeanne Hazes deelt op haar Instagram een foto waar ze met veel passie in de camera kijkt. Op de achtergrond staan wat cactussen en het lijkt erg mooi weer. Zou dit de locatie van de nieuwste opnames van Beste Zangers zijn? Bij de foto schrijft Roxeanne een hele geheimzinnige tekst: ”Afgelopen week was om zoveel redenen zo ongelofelijk bijzonder.” . Hiermee bedoeld ze waarschijnlijk dus haar ervaring bij Beste Zangers. Daarna zegt Roxeanne dat ze over het ongelofelijk bijzondere nieuws later meer zal delen. Wat ook opvallend is bij de foto is dat Sarita Lorena reageert met lovende woorden. Als de twee beide in Beste Zangers zitten dan verklaard dat dus dat Sarita Lorena ineens reacties onder Roxeanne haar foto’s plaatst. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ⚡️ (@roxeannehazes)

Roxeanne Hazes heeft rechtszaak met moeder Rachel Hazes

Dat de familie Hazes nogal veel drama heeft is geen nieuws meer. Roxeanne heeft lange tijd geen contact met haar moeder Rachel Hazes en broertje André Hazes Junior. Dit zou zijn gekomen door een familie ruzie. Rachel en Roxeanne stonden namelijk niet achter de vorige relatie van André met de 16 jaar oudere Monique Westenberg. Nu is dat allemaal al nogal veel drama, en nu is er nóg meer bijgekomen. Rachel Hazes heeft haar dochter Roxeanne namelijk opgeroepen als getuige. Rachel heeft een rechtszaak aangespannen omdat er volgens haar rond de 10.000 euro is verdwenen van haar rekening zonder toestemming. Hierbij zegt Rachel haar advocaat Royce de Vries dat het hard nodig is om Roxeanne haar getuigenis te hebben.

Roxeanne Hazes komt met verklaring

Roxeanne Hazes kiest er voor om niet in de rechtszaal aanwezig te zijn. Wel laat ze een brief voorlezen met daarin haar mening over de zaak. Roxeanne was namelijk één van de mensen die volmacht kreeg over de uitgaven van Rachel. Belangrijke delen van Roxeanne haar brief zijn dat Roxeanne zegt dat de zaak een absurde veronderstelling is omdat de volmachten jarenlang juist de nauwst betrokken personen van haar moeder waren. Hierover zegt Roxeanne ook dat als zij zou getuigen ze haar moeder in diskrediet zou brengen, want het gene dat ze zou getuigen zou geen goed doen aan de reputatie van haar moeder. Roxeanne besluit een foto te plaatsen met een peace teken zonder verdere uitleg. Veel mensen in de comments tonen hun respect naar Roxeanne.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ⚡️ (@roxeannehazes)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..