Roxeanne Hazes deelt oogverblindende foto van goedgevuld topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxeanne Hazes heeft weer besloten om haar volgers blij te maken met een gloednieuwe foto. En die foto is rijkelijk gevuld. 

De prachtige zangeres Roxeanne Hazes heeft maar weer eens besloten om een nieuwe foto te plaatsen op Instagram. En zoals je van Roxeanne gewend bent is ook deze foto een ongelooflijk verleidelijk plaatje. Roxeanne doet er alles aan om haar publiek tevreden te houden. En dat betekent af en toe dat ze een foto van zichzelf plaatst waarin ze een erg verleidelijk pakje draagt. Stiekem vindt Roxeanne dat zelf ook erg leuk. Zo krijgt ze toch een klein beetje de bevestiging dat ze nog steeds dezelfde aantrekkingskracht heeft als vroeger. De foto die ze nu plaatst is wel heer erg goed gevuld.

Lees ook: Foto: Roxeanne Hazes deelt smakelijke vakantiekiekjes aan het water
Roxeanne in goed gevuld topje zorgt voor verleidelijke foto

We snappen wel dat Roxeanne dit verbluffende resultaat met haar volgers wilde delen. De knappe zangeres ziet er dan ook extreem verleidelijk uit. Dat komt gedeeltelijk door haar goed gevulde topje, die Roxeanne even dat extra stukje verleiding geeft. Nu is Roxeanne normaal gesproken ook al een erg verleidelijke dame, maar met dit topje wordt ze nog net even een stukje meer aantrekkelijk. En dat is lastig, want Roxeanne zit al redelijk aan de top van meest verleidelijke dames van Nederland. Wat natuurlijk ook helpt bij deze foto is de charmante blik die Roxeanne opzet. Ze kijkt zo zwoel dat je knieën er automatisch zwakker van worden. Het is ook erg lastig om niet als een blok te vallen voor de bijzonder knappe zangeres. Nu plaatst Roxeanne wel vaker foto’s van zichzelf op haar Instagram, maar dit plaatje is misschien wel de mooiste van allemaal.

De weekendplannen van Roxeanne Hazes

Roxeanne heeft een heerlijk ontspannen weekend achter de rug. Dat begon met een heerlijk dagje op het water met de familie, waarbij Roxeanne een beetje tijd kon doorbrengen met de mensen die het meeste voor haar betekenen. Maar daarna was het echt tijd voor Roxeanne om een beetje tijd met zichzelf door te brengen. Niet alleen leverde dat de mooie foto van hierboven op, ook gaf het Roxeanne de nodige rust die de drukbezette zangeres wel kan gebruiken. Zelf zegt ze bij de foto nog even te genieten van een cocktail. Gelijk heeft ze. een lekker drankje heeft de hardwerkende zangeres absoluut verdiend.
Roxeanne Hazes is misschien wel de leukste zangeres van Nederland

Ze geeft misschien niet de meest grote concerten van Nederland, maar Roxeanne heeft wel een ontzettend open en leuke uitstraling. Waar andere zangeressen soms wat gemaakt over kunnen komen, krijg je dat gevoel bij Roxeanne absoluut niet. De zangeres is oprecht, spontaan en neemt zeker geen blad voor de mond. Dat maakt haar ook zo geliefd bij haar volgers. Roxeanne heeft in dat opzicht echt wel een streepje voor op andere zangeressen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!