Roxane Knetemann wordt ineens uitgekotst door VI-kijker en dit is waarom

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann was onlangs weer te gast bij Vandaag Inside! Terwijl de kijker eerst heel positief was over de blondine, duikt er nu steeds vaker kritiek op…

Roxane Knetemann kreeg weer de eer om aan te schuiven bij de heren van Vandaag Inside. De voormalig wielrenster gaat altijd met een hoop plezier aan tafel zitten, en is dan ook zeer aanwezig. Echter lijkt het publiek haar verschijningen in de talkshow steeds minder op prijs te kunnen stellen. Sterker nog, de blondine wordt haast uitgekotst door de VI-kijker. Wat heeft Roxane precies misdaan?

Roxane Knetemann krijgt kritiek van kijker Vandaag Inside

Roxane Knetemann was onlangs weer te gast bij Vandaag Inside. Hoewel de blondine nog altijd regelmatig wordt uitgenodigd voor het programma met Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen, lijkt een deel van het publiek inmiddels een beetje klaar te zijn met de optredens van Roxane. De knappe sportvrouw incasseerde na afloop van de uitzending bakken kritiek via Twitter, en leek dan ook alles behalve in de smaak te vallen bij de VI-kijker. Zo zou Roxane teveel aanwezig zijn, teveel ‘kakelen’ en niet veel toevoegen. “Ik ga me steeds meer irriteren aan Roxane, blije gup”, “Morgen Merel Ek, leuke gast. Roxane is zelfs aan de bar nog té aanwezig“, “Nee hé, weer die kakelkip“, “Prima hoor, Roxane in de studio, maar kan iemand haar vertellen dat ze tijdens de uitzending wel even haar mond houdt?“. We hopen dat Roxane zich niet al te veel aantrekt van de kritiek!

Roxane Knetemann zelf ook ontevreden over VI-optredens

Roxane Knetemann heeft inmiddels een bak kritiek mogen ontvangen van de kijkers, maar zelf lijkt de blondine ook niet geheel tevreden te zijn over haar verschijningen in het programma. Dit biechtte ze op tijdens haar ‘In de Wandelgangen’ interview met Wiflred Genee. Roxane vond dat ze het op het gebied van wielrennen goed mee kon praten aan tafel, maar dat ze over het algemeen meer wilt toevoegen aan het programma. “Aan tafel wil ik eigenlijk gewoon nog écht meer toevoegen aan jullie programma“.

Dit lijkt ook op de kritiek die de blondine heeft mogen ontvangen. Roxane zou te saai en teveel aanwezig zijn en niks nuttigs te melden hebben. Ook biechtte de blondine tijdens het interview op het allemaal nog zeer spannend te vinden om haar mening te geven. “Ik vind het soms nog wel echt heel spannend om dat hier te zeggen, omdat ik dan denk, wat weet ik er nou eigenlijk van?“. Zal er in de toekomst positieve verandering komen in de VI-optredens van Roxane? Of gaan we de blondine niet meer vaak terugzien bij Vandaag Inside, en gaan de heren op zoek naar een andere vergelijkbare blondine, die volgens het publiek wél wat nuttigs te melden heeft?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...