Roxane Knetemann slurpt heerlijk op intieme foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann geniet op heerlijke wijze van haar dag. Slurpend aan haar koffie zit het er allemaal erg sensueel uit.

Roxane Knetemann komt heerlijk voor de dag

Roxane Knetemann doet wat vele Nederlanders op dit moment lekker vinden om te doen. Wanneer het buiten lekker koud is, gewoon binnen blijven en met een warm kopje koffie genieten van de kachel. In een strak shirtje komt de knappe blondine weer goed voor de dag. En dat ziet er zoals gewoonlijk heerlijk uit.

Dit heeft de knappe blondine Roxane Knetemann het liefste

In een heerlijk geruit shirtje zit Roxane Knetemann te genieten van haar koffie. Het shirtje zit lekker strak en je krijgt er een gratis 3D beleving bij. Wanneer je naar het shirtje kijkt, dan lijkt het net alsof de blokken op je af komen. Net zoals vele Nederlanders vindt ook Roxane Knetemann dat het altijd tijd is voor een lekker kopje koffie. Iedereen drinkt zijn koffie natuurlijk anders. De knappe blondine laat via haar Instagram weten hoe zij haar koffie het liefste heeft. Roxane drinkt voornamelijk een flat white. De koffiekenners onder ons weten vast en zeker wat voor koffie dit is, namelijk een Australische koffie, een soort luxe koffie verkeerd. En dat is nou weer grappig, want een hoop van haar fans willen namelijk bij Roxane wel eens ‘Down Under’. De koffietjes houden de oud-wielrenster gelukkig wel warm deze koude winterdagen. Met dit koude weer is het natuurlijk ideaal om binnen even op te warmen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roxane Knetemann (@roxykneet)

Het spannende weekend van Roxane Knetemann

Ben je benieuwd hoe het weekend van Roxane Knetemann is? Nou, vandaag is je geluksdag, want de knappe blondine laat op Instagram zien hoe een typisch weekendje van haar eruit ziet. Ten eerste was de knappe blondine aanwezig bij de Wooning Zesdaagse in Ahoy. Zoals op de foto te zien valt, werd ze geïnterviewd door Ziggo Sport die ook dat weekend aanwezig was. Met dit koude weer blijven de meeste mensen lekker warm voor de tv hangen, maar niet Roxane. Wanneer het buiten aan het vriezen is, is de oud-wielrenster gewoon keihard aan het sporten. Ze loopt in een heerlijk pakje over het strand. Slecht weer of goed weer; het maakt Roxane allemaal niks uit. Zolang ze maar lekker kan sporten vindt Roxane Knetemann het allemaal goed. Dan is de voormalig wielrenster het meest gelukkig namelijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roxane Knetemann (@roxykneet)

Roxane Knetemann start een veiling voor kleding

De lieve familie van Roxane Knetemann doet allemaal kleding weg en daarom zijn ze een veiling gestart. Roxane staat vol trots met een gebreide trui van haar moeder in haar handen. Dat haar moeder zo’n mooie trui heeft weten te maken, maakt Roxane natuurlijk ontzettend trots. Wie een shirt wilt kopen van de vader van Roxane Knetemann, kan ook hier op bieden. Je kan je volgend jaar dus helemaal kleden in de stijl van de familie Knetemann als je dat zou willen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

Video: Romy Monteiro schudt keihard met haar achterste in boevenpakje

Romy Monteiro gaat helemaal los op het podium. De zangeres staat ongegeneerd met haar achterkant te schudden terwijl ze wordt gefilmd...