Roxane Knetemann slurpt heerlijk op foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann geniet op heerlijke wijze van haar dag. Slurpend aan haar koffie zit het er allemaal erg sensueel uit.

Roxane Knetemann komt heerlijk voor de dag

Roxane Knetemann doet wat vele Nederlanders op dit moment lekker vinden om te doen. Wanneer het buiten lekker koud is, gewoon binnen blijven en met een warm kopje koffie genieten van de kachel. In een strak shirtje komt de knappe blondine weer goed voor de dag. En dat ziet er zoals gewoonlijk heerlijk uit.

Dit heeft de knappe blondine Roxane Knetemann het liefste

In een heerlijk geruit shirtje zit Roxane Knetemann te genieten van haar koffie. Het shirtje zit lekker strak en je krijgt er een gratis 3D beleving bij. Wanneer je naar het shirtje kijkt, dan lijkt het net alsof de blokken op je af komen. Net zoals vele Nederlanders vindt ook Roxane Knetemann dat het altijd tijd is voor een lekker kopje koffie. Iedereen drinkt zijn koffie natuurlijk anders. De knappe blondine laat via haar Instagram weten hoe zij haar koffie het liefste heeft. Roxane drinkt voornamelijk een flat white. De koffiekenners onder ons weten vast en zeker wat voor koffie dit is, namelijk een Australische koffie, een soort luxe koffie verkeerd. En dat is nou weer grappig, want een hoop van haar fans willen namelijk bij Roxane wel eens ‘Down Under’. De koffietjes houden de oud-wielrenster gelukkig wel warm deze koude winterdagen. Met dit koude weer is het natuurlijk ideaal om binnen even op te warmen.
Het spannende weekend van Roxane Knetemann

Ben je benieuwd hoe het weekend van Roxane Knetemann is? Nou, vandaag is je geluksdag, want de knappe blondine laat op Instagram zien hoe een typisch weekendje van haar eruit ziet. Ten eerste was de knappe blondine aanwezig bij de Wooning Zesdaagse in Ahoy. Zoals op de foto te zien valt, werd ze geïnterviewd door Ziggo Sport die ook dat weekend aanwezig was. Met dit koude weer blijven de meeste mensen lekker warm voor de tv hangen, maar niet Roxane. Wanneer het buiten aan het vriezen is, is de oud-wielrenster gewoon keihard aan het sporten. Ze loopt in een heerlijk pakje over het strand. Slecht weer of goed weer; het maakt Roxane allemaal niks uit. Zolang ze maar lekker kan sporten vindt Roxane Knetemann het allemaal goed. Dan is de voormalig wielrenster het meest gelukkig namelijk.
Roxane Knetemann start een veiling voor kleding

De lieve familie van Roxane Knetemann doet allemaal kleding weg en daarom zijn ze een veiling gestart. Roxane staat vol trots met een gebreide trui van haar moeder in haar handen. Dat haar moeder zo’n mooie trui heeft weten te maken, maakt Roxane natuurlijk ontzettend trots. Wie een shirt wilt kopen van de vader van Roxane Knetemann, kan ook hier op bieden. Je kan je volgend jaar dus helemaal kleden in de stijl van de familie Knetemann als je dat zou willen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?