Rondje Forum 26-5: foto’s van Jutta Leerdam, Robin Martens en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Robin Martens showt haar figuurtje, Jutta Leerdam kijkt ons doordringend aan, Maaike Timmerman doet eens lekker gek en Klaasje Meijer laat zien waarom óók volwassenen van K3 houden.

Robin Martens

Wie de forumpagina van Robin Martens vandaag of gisteravond heeft bekeken, kreeg spontaan last van een opvlieger. De actrice showt daar namelijk het resultaat van haar vele fitnesssessies van de afgelopen tijd.

Jutta Leerdam

Nog een andere dame die zich altijd in het zweet blijft werken, is onze favoriete schaatsster Jutta Leerdam. Wat ze daarvoor nodig heeft? Focus. Jutta is natuurlijk de beroerdste niet en doet haar focusblik even voor op het forum.

Maaike Timmerman

Waar Goedemorgen Nederland-presentatrice Maaike Timmerman normaal gesproken voor een zakelijke look gaat op televisie, verscheen de brunette in de aflevering van gisteren echter in een andere outfit ten tonele. En ja, wij zijn fan!

Klaasje Meijer

Waarom óók volwassenen fan zijn van K3 wordt wel duidelijk na het zien van de laatste foto’s op het forumtopic van K3’tje Klaasje Meijer.

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten