Rondje Forum 26-5: foto’s van Jutta Leerdam, Robin Martens en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Robin Martens showt haar figuurtje, Jutta Leerdam kijkt ons doordringend aan, Maaike Timmerman doet eens lekker gek en Klaasje Meijer laat zien waarom óók volwassenen van K3 houden.

Robin Martens

Wie de forumpagina van Robin Martens vandaag of gisteravond heeft bekeken, kreeg spontaan last van een opvlieger. De actrice showt daar namelijk het resultaat van haar vele fitnesssessies van de afgelopen tijd.

Jutta Leerdam

Nog een andere dame die zich altijd in het zweet blijft werken, is onze favoriete schaatsster Jutta Leerdam. Wat ze daarvoor nodig heeft? Focus. Jutta is natuurlijk de beroerdste niet en doet haar focusblik even voor op het forum.

Maaike Timmerman

Waar Goedemorgen Nederland-presentatrice Maaike Timmerman normaal gesproken voor een zakelijke look gaat op televisie, verscheen de brunette in de aflevering van gisteren echter in een andere outfit ten tonele. En ja, wij zijn fan!

Klaasje Meijer

Waarom óók volwassenen fan zijn van K3 wordt wel duidelijk na het zien van de laatste foto’s op het forumtopic van K3’tje Klaasje Meijer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...