Rondje Forum 26-5: foto’s van Jutta Leerdam, Robin Martens en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Robin Martens showt haar figuurtje, Jutta Leerdam kijkt ons doordringend aan, Maaike Timmerman doet eens lekker gek en Klaasje Meijer laat zien waarom óók volwassenen van K3 houden.

Robin Martens

Wie de forumpagina van Robin Martens vandaag of gisteravond heeft bekeken, kreeg spontaan last van een opvlieger. De actrice showt daar namelijk het resultaat van haar vele fitnesssessies van de afgelopen tijd.

Jutta Leerdam

Nog een andere dame die zich altijd in het zweet blijft werken, is onze favoriete schaatsster Jutta Leerdam. Wat ze daarvoor nodig heeft? Focus. Jutta is natuurlijk de beroerdste niet en doet haar focusblik even voor op het forum.

Maaike Timmerman

Waar Goedemorgen Nederland-presentatrice Maaike Timmerman normaal gesproken voor een zakelijke look gaat op televisie, verscheen de brunette in de aflevering van gisteren echter in een andere outfit ten tonele. En ja, wij zijn fan!

Klaasje Meijer

Waarom óók volwassenen fan zijn van K3 wordt wel duidelijk na het zien van de laatste foto’s op het forumtopic van K3’tje Klaasje Meijer.

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!