Rondje Forum 27-5: Foto’s van Joy Beune, Amber Brantsen & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De werkweek is doormidden! Sterker nog, we zijn ruim over de helft. Om dat te vieren pakken we de nieuwste mooie foto’s op het Mannenzakenforum er even bij. Joy Beune is de mooiste sportvrouw, Sylvia Geersen laat zich bijwerken, Beertje van Beers wil dat je naar haar balkon kijkt en Amber Brantsen straalt achter de nieuwsdesk.

Joy Beune

Onze collega’s van For Him Magazine hebben schaatstalent Joy Beune verkozen tot mooiste sportvrouw van Nederland. Daar hoort een shoot bij, waarvan voorlopig één foto opgedoken is.

Beertje van Beers

Het weer is goed, dus Beertje van Beers is op haar balkon te vinden. Ditmaal met een jurkje aan. We snappen dat ze haar balkon zo vaak op de foto zet. Het is namelijk een schitterend exemplaar.

Amber Brantsen

Wie regelmatig nog een traantje laat dat Dionne Stax bij het Journaal vertrokken is, kijkt niet vaak genoeg als Amber Brantsen aan de nieuwsdesk zit. De brunette komt qua uitstraling namelijk gevaarlijk dicht in de buurt van Dionne!

Sylvia Geersen

Sylvia Geersen laat wel eens aan zich sleutelen. Daar maakt ze geen geheim van. Sterker nog, je mag er deze keer gewoon bij zijn! Bonuspunten voor de interessante camerahoek!

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten