Rondje Forum 9-5: Foto’s van Geraldine Kemper, Dione de Graaff & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag hebben we weer een heerlijk rondje forum voor je klaarstaan. Na deze wandeling weet je o.a. hoe het is om naast Geraldine Kemper wakker te worden…

Geraldine Kemper

We beginnen vandaag met Geraldine Kemper. Op haar forumpagina verscheen een kiekje van Gerrie die slechts in een badjas gehuld aan het relaxen was op haar bed. Goedemorgen!

Cristina Curry

Cristina Curry, dochter van Patricia Paay, houdt niet van ‘standaard’ dingen. Zo ook niet van ‘standaard’ fotoshoots. Toen ze werd gevraagd voor deze kleurrijke, enigszins freaky fotoshoot, zei ze natuurlijk direct ja!

Dione de Graaff

Van de uitbundige Cristina Curry, maken we een hele grote sprong naar Dione de Graaff. Dione droeg in de uitzending van gisteren (8 mei) namelijk een rood jurkje. En ja, die viel in de smaak!

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten