Ronald Koeman gelooft in nieuwe remontada tegen PSG: ‘niets is onmogelijk’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Woensdagavond speelt Koemans Barcelona tegen PSG en er is een nieuwe remontada nodig om door te gaan. Koeman zelf gelooft er wel in: ‘niets is onmogelijk’

4 Jaar geleden lukte het Barcelona ook. PSG won de eerste wedstrijd met 4-0, vervolgens zorgde Barcelona voor een bizarre comeback door in de laatste minuut de 6-1 te maken en hierdoor ten koste van PSG naar de volgende ronde te gaan. Koeman hoopt op een nieuwe remontada morgen en dit zal ook nodig zijn. Barcelona verloor 2 weken geleden thuis met 4-1. De kijkers hopen natuurlijk op nog zijn krankzinnige wedstrijd

Lees meer: Dit zijn de ‘bad boys’ van de Eredivisie

Koeman: ‘Met Messi is alles mogelijk’

2 Jaar geleden ging het bij Barcelona zelf fout. Ze wonnen thuis met 3-0 van Liverpool en verloren vervolgens met 4-0 op Anfield. Volgens Koeman is alles mogelijk met Messi. ‘de bekerwedstrijd van vorige week heeft ons enorm veel vertrouwen gegeven’ vertelde de oud bondscoach. Koeman zelf vind het vooral belangrijk dat ze alles geven. Als Leo het op zijn heupen heeft is alles mogelijk zegt Koeman. Hij moet dus hopen op een wonder om ten koste van PSG door te gaan. Wij hopen natuurlijk op een leuke wedstrijd en hier kan een remontada natuurlijk voor zorgen.

Bekijk hieronder wat Frenkie de Jong erover zegt

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FC Barcelona (@fcbarcelona)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.