Rico Verhoeven doet bizarre peperdure bestelling in nachtclub (Video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De wereldberoemde kickbokser Rico Verhoeven heeft onlangs in een nachtclub een opmerkelijke viering gehouden ter ere van zijn laatste overwinning tegen Tariq Osaro.

Kickbokser Rico Verhoeven gaat helemaal los

Rico Verhoeven staat bekend om zijn indrukwekkende prestaties in de ring. Hij deelde een video van een extravagante avond op zijn Instagram-pagina. Het bijschrift luidt: “Post Fight cheat meal in the club.”

Wordt het weer twee jaar wachten op Rico’s volgende gevecht?

In de video is te zien hoe kickbokslegende Rico Verhoeven geniet van pizza en champagne. De camera zoomt in op een tafel die overladen is met flessen dure drank. Deze extravagante viering lijkt een persoonlijke beloning te zijn voor zijn recente sportieve succes. De reacties op Rico Verhoevens ‘overwinningsmaal’ waren gemengd: “Moeten we nu weer 2 jaar wachten voor een nieuwe ronde van Rico in de ring?” Dat is begrijpelijk, want het lijkt wel alsof een kickbokser slechts eens in de zoveel maanden in de ring hoeft te verschijnen om zichzelf als een van de besten te mogen beschouwen. Want dat is Rico Verhoeven nog steeds.

Het pijnlijke verlies van Tariq Osaro

Dit maakt het verlies van Tariq Osaro, die zich in tegenstelling tot Rico Verhoeven de afgelopen jaren volledig aan de sport heeft gewijd, des te pijnlijker. In die tijd was Verhoeven vooral bezig met zijn acteercarrière. Het was dus puik werk van Verhoeven. De reacties waren dan ook niet enkel gevuld met vragen over zijn recente afwezigheid, maar ook met veel felicitaties voor zijn overwinning. Lekker bezig, Rico!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!