Rico Verhoeven doet bizarre peperdure bestelling in nachtclub (Video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De wereldberoemde kickbokser Rico Verhoeven heeft onlangs in een nachtclub een opmerkelijke viering gehouden ter ere van zijn laatste overwinning tegen Tariq Osaro.

Kickbokser Rico Verhoeven gaat helemaal los

Rico Verhoeven staat bekend om zijn indrukwekkende prestaties in de ring. Hij deelde een video van een extravagante avond op zijn Instagram-pagina. Het bijschrift luidt: “Post Fight cheat meal in the club.”

Wordt het weer twee jaar wachten op Rico’s volgende gevecht?

In de video is te zien hoe kickbokslegende Rico Verhoeven geniet van pizza en champagne. De camera zoomt in op een tafel die overladen is met flessen dure drank. Deze extravagante viering lijkt een persoonlijke beloning te zijn voor zijn recente sportieve succes. De reacties op Rico Verhoevens ‘overwinningsmaal’ waren gemengd: “Moeten we nu weer 2 jaar wachten voor een nieuwe ronde van Rico in de ring?” Dat is begrijpelijk, want het lijkt wel alsof een kickbokser slechts eens in de zoveel maanden in de ring hoeft te verschijnen om zichzelf als een van de besten te mogen beschouwen. Want dat is Rico Verhoeven nog steeds.

Het pijnlijke verlies van Tariq Osaro

Dit maakt het verlies van Tariq Osaro, die zich in tegenstelling tot Rico Verhoeven de afgelopen jaren volledig aan de sport heeft gewijd, des te pijnlijker. In die tijd was Verhoeven vooral bezig met zijn acteercarrière. Het was dus puik werk van Verhoeven. De reacties waren dan ook niet enkel gevuld met vragen over zijn recente afwezigheid, maar ook met veel felicitaties voor zijn overwinning. Lekker bezig, Rico!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!