Rico Verhoeven deelt beelden van nieuwe film en grijpt wereldberoemde acteur van achter beet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kickbokser Rico Verhoeven daagt wereldberoemde acteur uit en pakt hem dan van achteren beet!

Rico Verhoeven heeft recent foto’s gedeeld waarin hij samen met de wereldberoemde acteur, Jason Statham, is. In het eerst aanzicht lijkt het wel alsof de twee niet bepaalt beste vrienden zijn, maar wanneer je iets beter kijkt zie je al snel dat de twee mannen goed bevriend zijn en zelf de caption de bij Rico’s zijn post staat maakt dat duidelijk! ”Visiting my brother jason statham on set of his new “Levon’s Trade” Had so much fun and it is so inspiring to hear from one of the biggest movie stars in the world how he approaches the craft.” 

Bekijk hieronder twee leuke foto’s die Rico heeft geplaatst of klik hier om ze allemaal te bekijken.

Rico Verhoeven met bekende acteurRico Verhoeven samen met acteur Jason

Rico Verhoeven en Jason Statham zijn goede vrienden

Uit de meest recente foto’s van Rico Verhoeven blijkt het zo te zijn dat hij erg close is met Hollywood-ster Jason Statham. Deze beelden hadden fans van Rico Verhoeven nooit zien aankomen! Dus het is zeker bijzonder dat deze twee samen te zien zijn. En aan de foto’s te zien is er geen enige twijfel dat ze close zijn met elkaar.

Rico was dus op visite bij Jason om de set van zijn nieuwe werk te bekijken. ‘Levon’s Trade’, wat een actie en thriller film zal zijn, komt ergens in 2025 uit. Rico heeft dus meegekregen hoe het eraan toe gaat achter de schermen. Ook zal hij vast veel leuke sneak peaks hebben kunnen bekijken. Fans hebben ook veel reacties achtergelaten dat ze het duo leuk vinden samen. Ook vertellen ze dat dit soort foto’s leuker zijn dan alle andere influencers die erg ‘serieuze en normale’ foto’s maken met andere mensen.

Wil je meer zien van Rico Verhoeven?

Wil je alles zien van de Nederlandse kickbokser Rico Verhoeven? Neem dan een kijkje op zijn Instagrampagina! Hierop plaatst hij graag video’s van wanneer hij aan het sporten is, of over zijn grote passie en carrière, kickboksen. Verder komen er ook foto’s voorbij van wanneer hij met zijn familie is, of als hij op vakantie. Het is het dus zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!