Rianne Meijer lift haar jurkje omhoog voor snelle foto van achterzijde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rianne Meijer mist de zomer. Niet alleen vanwege de zon, maar vooral omdat ze dan lekker met een luchtig jurkje kan wapperen! Op deze foto zie je precies hoe ver Rianne daarmee gaat!

Rianne Meijer doet stout op Coachella

Vorig jaar was de influencer Rianne Meijer naar het festival Coachella gegaan om daar helemaal los te gaan in Californië. Genieten van de muziek en van de felle zon in je gezicht. Wat ook genieten is voor mannen is dat Rianne op dat soort zonnige festivals graag een voorproefje van haar achterwerk geeft! Rianne is ook een echte fashionista, zo heeft ze hele speciale outfits bedacht voor dit festival. We zien een speciaal topje, waarmee ze een beetje op een vlinder lijkt. Vooral haar opwaaiende jurk in zebraprint valt op!

Rianne Meijer onzeker over haar

Onlangs deelde Rianne een video op Instagram van haarzelf dat ze af en toe erg onzeker is over haar . Dat is omdat Rianne vaak op social media meiden tegenkomt met een mooier achterwerk of gespierder , maar haar fans proberen Rianne te steunen door heel veel complimentjes te geven. Daardoor krijgt ze een enorme boost in haar zelfverzekerdheid. De meeste meiden zijn namelijk erg onzeker vanwege social media, dat is omdat veel dames foto’s zien van een fitte dame in de sportschool of aan het strand. Rianne doet daarentegen juist het tegenovergestelde; dan deelt ze een mooie foto van zichzelf, maar ook een hele ‘lelijke’ die laat zien hoe het er écht aan toe gaat achter de schermen.

Rianne Meijer showt haar nieuwe huis

Rianne heeft met haar man een erg mooi huis gekocht met haar royale inkomen van collabs en sponsorships op haar sociale media. En dat huis laten ze graag zien, vooral de before & after! Onlangs hadden ze een video gedeeld van het eindresultaat van hun mooie moderne huis, je kan dan ook zien dat dit echt een droomhuis is voor velen. Wanneer je kijkt naar de omgeving van het bijzondere huis verwachten we dat ze niet in Nederland zijn blijven wonen, dat is ook begrijpelijk voor velen als je kan kiezen tussen het o zo warme Spanje of het kikkerlandje waar het altijd regent. Wij zouden het wel weten! In het huis van Rianne zie je vooral één kleur, en dat is Beige. Veel fans laten dan wel weten dat ze graag zouden willen wisselen van huis, zelfs Chantal Janzen!
Rianne Meijer is getrouwd met Roy Atiya

Rianne was dit jaar getrouwd in Italië op 29 jarige leeftijd. Op de foto’s en video’s zag het er uit als de perfecte bruiloft. Veel BN’ers, vrienden en familie, en een mooi oud kasteel! Wie is dan de gelukkige? Dat is de 30 jarige Roy Atiya uit Amsterdam, Roy is een “normale” huisarts. Na hun trouwdag zijn ze samen op huwelijksreizen gegaan zoals Los Angeles en Ibiza, samen zijn ze echte avonturiers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!