Rens Kroes en Jet van Nieuwkerk bakken samen broodje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze twee foodies hebben de afgelopen maanden niet alleen in de keuken doorgebracht! Rens Kroes (zus van Doutzen Kroes) en Jet van Nieuwkerk (dochter van Matthijs van Nieuwkerk) maakten kort na elkaar bekend dat ze zwanger zijn.

Rens Kroes en Jet van Nieuwkerk zijn twee uitermate gezond etende vrouwen. De afgelopen tijd hebben ze veel tijd gehad om in de keuken te staan om te werken aan hun recepten. Rens heeft een boel nieuwe powerfoods voor je klaarstaan, en Jet krijgt haar eigen kookprogramma op Net5. Maar dat is niet het enige nieuws…

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen hoort in de keuken

Jet van Nieuwkerk en Rens Kroes zijn zwanger

Zowel Jet van Nieuwkerk als Rens Kroes hebben namelijk een volkoren / chiazaad / speltbroodje in de oven. De twee hebben blijkbaar niet alleen aan keukengereedschap gezeten tijdens de afgelopen maanden van thuisblijverij. Deze week kwamen ze allebei met het vrolijke babynieuws naar buiten. Met zulke moeders worden dat twee verschrikkelijk gezonde spruiten.

Powerfood babyhapje

Van Rens Kroes, die bekend staat om haar powerfood-recepten, kunnen we binnenkort waarschijnlijk een kookboek met babyrecepten verwachten. Zolang ze haar spruit maar geen mix van schone klei en water gaat voeren (dit heeft ze ooit echt aanbevolen, aan volwassenen dan). Die baby komt compleet met wasbordje, klapkuiten en een uitgesproken mening over quinoa uit de gekropen.

Jet van Nieuwkerk pakt het iets anders aan: ook zij hamert natuurlijk op ‘healthy food’, maar dan iets minder super. Waarschijnlijk wel met iets meer smaak. Jet nam zo’n vijf jaar geleden afscheid van de superfoods-hype, en lijkt zich nu vooral op lekker eten te richten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...