Rens Kroes en Jet van Nieuwkerk bakken samen broodje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze twee foodies hebben de afgelopen maanden niet alleen in de keuken doorgebracht! Rens Kroes (zus van Doutzen Kroes) en Jet van Nieuwkerk (dochter van Matthijs van Nieuwkerk) maakten kort na elkaar bekend dat ze zwanger zijn.

Rens Kroes en Jet van Nieuwkerk zijn twee uitermate gezond etende vrouwen. De afgelopen tijd hebben ze veel tijd gehad om in de keuken te staan om te werken aan hun recepten. Rens heeft een boel nieuwe powerfoods voor je klaarstaan, en Jet krijgt haar eigen kookprogramma op Net5. Maar dat is niet het enige nieuws…

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen hoort in de keuken

Jet van Nieuwkerk en Rens Kroes zijn zwanger

Zowel Jet van Nieuwkerk als Rens Kroes hebben namelijk een volkoren / chiazaad / speltbroodje in de oven. De twee hebben blijkbaar niet alleen aan keukengereedschap gezeten tijdens de afgelopen maanden van thuisblijverij. Deze week kwamen ze allebei met het vrolijke babynieuws naar buiten. Met zulke moeders worden dat twee verschrikkelijk gezonde spruiten.

Powerfood babyhapje

Van Rens Kroes, die bekend staat om haar powerfood-recepten, kunnen we binnenkort waarschijnlijk een kookboek met babyrecepten verwachten. Zolang ze haar spruit maar geen mix van schone klei en water gaat voeren (dit heeft ze ooit echt aanbevolen, aan volwassenen dan). Die baby komt compleet met wasbordje, klapkuiten en een uitgesproken mening over quinoa uit de gekropen.

Jet van Nieuwkerk pakt het iets anders aan: ook zij hamert natuurlijk op ‘healthy food’, maar dan iets minder super. Waarschijnlijk wel met iets meer smaak. Jet nam zo’n vijf jaar geleden afscheid van de superfoods-hype, en lijkt zich nu vooral op lekker eten te richten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen! 

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!