Rens Kroes en Jet van Nieuwkerk bakken samen broodje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze twee foodies hebben de afgelopen maanden niet alleen in de keuken doorgebracht! Rens Kroes (zus van Doutzen Kroes) en Jet van Nieuwkerk (dochter van Matthijs van Nieuwkerk) maakten kort na elkaar bekend dat ze zwanger zijn.

Rens Kroes en Jet van Nieuwkerk zijn twee uitermate gezond etende vrouwen. De afgelopen tijd hebben ze veel tijd gehad om in de keuken te staan om te werken aan hun recepten. Rens heeft een boel nieuwe powerfoods voor je klaarstaan, en Jet krijgt haar eigen kookprogramma op Net5. Maar dat is niet het enige nieuws…

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen hoort in de keuken

Jet van Nieuwkerk en Rens Kroes zijn zwanger

Zowel Jet van Nieuwkerk als Rens Kroes hebben namelijk een volkoren / chiazaad / speltbroodje in de oven. De twee hebben blijkbaar niet alleen aan keukengereedschap gezeten tijdens de afgelopen maanden van thuisblijverij. Deze week kwamen ze allebei met het vrolijke babynieuws naar buiten. Met zulke moeders worden dat twee verschrikkelijk gezonde spruiten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Powerfood babyhapje

Van Rens Kroes, die bekend staat om haar powerfood-recepten, kunnen we binnenkort waarschijnlijk een kookboek met babyrecepten verwachten. Zolang ze haar spruit maar geen mix van schone klei en water gaat voeren (dit heeft ze ooit echt aanbevolen, aan volwassenen dan). Die baby komt compleet met wasbordje, klapkuiten en een uitgesproken mening over quinoa uit de b********r gekropen.

Jet van Nieuwkerk pakt het iets anders aan: ook zij hamert natuurlijk op ‘healthy food’, maar dan iets minder super. Waarschijnlijk wel met iets meer smaak. Jet nam zo’n vijf jaar geleden afscheid van de superfoods-hype, en lijkt zich nu vooral op lekker eten te richten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jet van Nieuwkerk (@tipvanjet) op

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!

Gerelateerde berichten