René van der Gijp gaat helemaal los op trillend product in supermarkt: ‘Gewoon in je kontje steken’ (Video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

gesprekken zijn we wel gewend bij Vandaag Inside, maar deze keer onthult René van der Gijp wel héél veel over zijn slaapkameravonturen.

Dat René van der Gijp van een goede grap kan genieten is onderhand bekend. Dat is na één aflevering van Vandaag Inside wel duidelijk. Toch wist hij zichzelf recent te overtreffen. Zo ging de populaire tafelgast helemaal los op de onthulling dat er nou slaapkamerspeeltjes te koop zijn in de supermarkt. Maar daarbij onthulde hij meteen wel héél veel over zijn eigen activiteiten!

René van der Gijp door het dolle om trillende slaapkamerspeeltjes

Al snappen wij wel dat René van der Gijp het niet kon laten de ene na de andere grap te maken. De ex-voetballer werd namelijk zéér positief verrast aan de Vandaag Inside-tafel. Zo bleek René nog helemaal niet op de hoogte te zijn van de recentste uitbreiding van het Jumbo assortiment. En al snel werd duidelijk dat hij die echt niet had willen missen! Presentator Wilfred Genee vroeg of hij al bij de Jumbo geweest was voor de nieuwe artikelen. “Voor de eitjes” vraagt Wilfred onschuldig. René lijkt zijn ogen haast niet te kunnen geloven. “De trileitjes”, gaat Wilfred namelijk verder. Nou, dat ene woordje was genoeg voor René. Hij gaat bijna dubbel van het lachen! En het is ook snel duidelijk waarom. René ziet zijn kansen namelijk liggen en kan het niet laten: “Waar kan je die instoppen dan?” En toen waren de heren niet meer te beteugelen!

Heren Vandaag Inside onthullen alles over gebruik van Jumbo trileitjes

Als het aan René van der Gijp ligt kan het namelijk niet expliciet genoeg. Gelukkig lijken zijn tafelgenoten daar geen enkele moeite mee te hebben. Zeker Wilfred leek flink wat af te weten van de toepassingen van de trileitjes. “Die kan je in principe overal instoppen!”, grapt hij met kleine glimlach. En die opmerking lijken René en mede-gast Albert Verlinde lijkt het daar helemaal eens mee te zijn. Hij kan het zelfs uitbeelden! Toch is het René die de belangrijkste tips meegeeft aan kijkers. “Je kan ze niet koken!” Of hij uit ervaring spreekt vertelt René er niet bij, maar duidelijk in de instructies is hij wel. “Gewoon in je kontje steken” zegt hij schaterlachend.

Kijkers Vandaag Inside niet te spreken over opmerking René van der Gijp

Toch vallen de grappen van René van der Gijp niet bij iedereen in de smaak. Kijk alleen maar naar de reacties. “Dit is het enige waar René goed in is, heel hard lachen om zijn eigen goedkope grappen”, briest één kijker op YouTube. Nou, daar lijkt zij niet de enige in te zijn. “Het niveau van Gijp is gewoon bedroevend” wordt er aangevuld. Al lijkt het dat juist zijn dieptrieste humor ook één van zijn grote verkooppunten is. Want elke negatieve reactie wordt flink tegengesproken door zijn fans! “Dat is wel het enige wat het programma nog leuk maakt. Als ik al die politieke onzin wil horen, kijk ik wel naar op1 of lees ik zo een flutkrant.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.