Zus Moeder Natuur grootste bedreiging Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Stuurt Moeder Natuur onweer richting Nederland?

De schuld van de Nederlandse staat bij Moeder Natuur is hoog. Dit komt door de onstuitbare uitstoot van verstikkende stoffen. Deze last voelt inmiddels bijna net zo groot als de volledige Amerikaanse staatsschuld. De genomen maatregelingen zijn niet leuk, dat snappen we. Maar ze zijn broodnodig. Anders staat straks Karma op de stoep

Mark Rutte keek naar de pers in de zaal als een dokter die de patiënt een slechtnieuwsgesprek moest geven. Tijdens de preventie-persconferentie over de maatregelen die nodig zijn om onder andere stikstofgassen tegen te gaan, kwam één Hummer van ’n bijzaak aan het licht: de Nederlandse Staat heeft een megaschuld bij Moeder Natuur.

Op de pof bij Moeder Natuur

Het moge duidelijk zijn: we hebben Moeder Natuur bijna eigenhandig verstikt met deze stoffen die zij niet zelf ontwikkelde. Om de woorden van Minister-president Mark Rutte te gebruiken: ‘we hebben op de pof geleefd’.

Mocht je Nederlands niet in de middeleeuwen zijn blijven hangen: dat betekent dat we te lang schijt hebben gehad aan Moeder Natuur. En daar zijn maatregelen voor nodig.

In de praktijk betekent dat ongeveer het volgende:

  • Als je langs de snelweg loopt, zie je door de stikstofwolken de fonkelnieuwe 100 km/uur borden waarschijnlijk niet meer.
  • Let op bij varkensstallen: kom je te dichtbij, dan verandert je salmiaklolly spontaan in een hoop ammoniak op een stokkie.
  • Koekenpannen met een antiaanbaklaag bestaande uit PFAS zijn vanaf nu van ‘voor de stikstofcrisis’. Ze zijn slecht voor de bodemkwaliteit, en dan kunnen we geen 75.000 huizen bouwen.
  • Een noodwet zorgt ervoor dat Nederland haar voorgevel kan vullen. Denk hierbij aan versteviging én verbeteringen van de dijk- en kustwacht.
  • Mark Rutte is niet gestikt tijdens het uitleggen deze stof. Zijn collega’s maken het naar omstandigheden ook goed.

Voordat je begint te roepen dat deze regels niet leuk zijn, dat vindt de minister president natuurlijk ook niet. Deze maatregelen zijn desalniettemin noodzakelijk om Moeder Natuur tevreden te stellen.

Zusje Karma

Het is een moedig besluit van de MinPres. Een nodige ook, al lijkt de werkelijke reden een andere bron te hebben. Als wereldse lijder weet Mark als geen ander van Hét Grote Geheim der Natuur. Moeder Natuur heeft namelijk een vaak vergeten zus, genaamd Karma. En ja, Karma kan, net als haar zus, een echte bitch zijn als je haar te lang negeert.

Zo nam Karma voor Moeder Natuur al wraak op de Amerikaanse president Donald Trump. De eerste showbizzpoliticus van de Vrije Wereld roept al jaren dat de Chinezen klimaatsverandering hebben verzonnen, waarna hij zich namens Amerika onlangs terugtrok uit het klimaatakkoord van Parijs.

Dat schijnt niet de enige dubieuze daad te zijn waardoor Trump een bezoekje van Karma kreeg. Nadat eerst het Amerikaanse Congres zich al inzette voor een afzettingsprocedure, mag straks het hele land lekker meekijken hoe de Amerikaanse president voor het oog van de (mondiale) tv-camera door zijn eigen stof gaat.

Karma al om de hoek?

En hoe stout we ook pretenderen te zijn, Nederland kan onmogelijk tippen aan de kerfstok van Trump. De vraag blijft: moeten we nu nog steeds bang zijn dat Karma ons komt pakken, of zijn die fonkelnieuwe 100 kilometer-borden al het bewijs dat deze chick reeds om de hoek is komen kijken?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...