Razend knappe zangeres Zoë Tauran maakt volgers wild met heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Zoë Tauran is een Nederlandse zangeres van Molukse afkomst. En natuurlijk levert die achtergrond haar de leukste foto’s op!

Zoë Tauran heeft zichzelf de afgelopen jaren de Nederlandse muziek industrie in gelanceerd. De prachtige zangeres heeft een sterke, soulvolle stem waar ze de ene na de andere hit mee zingt. Dankzij haar Molukse en Nederlandse roots heeft deze 26-jarige zangeres een look die goed in de smaak valt bij het Nederlandse publiek. De afgelopen jaren heeft Zoë flink indruk gemaakt met haar muziek, maar het zijn haar foto’s die pas echt de aandacht trekken. Vooral de foto in haar rode jurk weet haar volgers te vermaken!

Zoë Tauran begon bij The Voice Kids en Holland’s Got Talent

Het lijkt een beetje alsof Zoë uit het niks opeens bekend is geworden. Maar ze doet al even wat langer mee in het muzikale circuit. Ze stapte voor het eerst in de spotlights toen ze in 2012 meedeed aan The Voice Kids. In 2014 deed ze met de meidengroep TP4Y (Too Pretty 4 You) mee aan Holland’s Got Talent en schopte het tot de finale!

Het duurde daarna niet lang voor Zoë Tauran haar vleugels spreidde en solo verder ging. Dat pakt vooralsnog goed uit, want ze brengt de ene na de andere hit uit. Maar de echte hit is natuurlijk de Instagrampagina van Zoë, waar ze continu allemaal mooie foto’s plaatst. Daarmee weet ze pas echt haar publiek te betoveren. Van haar lieve lach, tot haar diepe ogen en natuurlijk haar geweldige vormen, Zoë weet met haar look haar volgers echt wel flink te vermaken. Die genieten van elk plaatje. Neem nou de foto hieronder in haar rode jurk. Daar geniet je toch van?!

Zoë Tauran maakt de leukste foto’s voor haar fans

Natuurlijk kan de zangeres ontzettend goed haar stem gebruiken, maar ze is ook ontzettend goed in het maken van mooie plaatjes. Dat zie je wel terug online. Of ze nu een mooie jurk draagt of een strak pakje voor haar optreden, Zoë weet er echt altijd een feestje van te maken. Met haar outfits weet de zangeres niet alleen zichzelf goed uit te drukken, maar ook nog eens al haar fans te vermaken. Die vinden het heerlijk om te kijken naar de leuke kiekjes die Zoë voor hen klaarzet elke dag. En de zangeres doet dat ook met liefde, want ze krijgt hele positieve vibes terug van haar lieve fans.

De nieuwe hit van Zoë Tauran is bijna net zo leuk als zij zelf

Het is deze week feest voor Zoë Tauran. Haar nieuwe single “Alles Op Gevoel” is namelijk net uitgekomen. Hiermee weet Zoë Tauran haar fans weer wat nieuws te geven om zich op te storten. De fans van Zoë vinden haar muziek natuurlijk geweldig en het feit dat er een nieuwe single net gedropt is, bevalt hen dan ook prima. Met haar muziek weet Zoë de juiste snaar te raken bij haar publiek. Maar dat doet ze ook met haar looks. Die zijn minstens net zo bepalend voor het succes van deze dame. Kijk maar naar deze foto. Daarop zie je pas echt waarom Zoë Tauran zo geliefd is onder haar fans. Dat heeft echt wel een duidelijke reden.

Meer zien van Zoë Tauran doe je trouwens op Instagram

De mooie zangeres heeft natuurlijk nog veel meer leuke foto’s. En die kan je allemaal zien op Instagram. Daar heeft Zoë een hele collectie staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.