Puck Moonen wenst je een Kittige Kerst

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gezellig, zo’n kerstboom. Toch moet je altijd héél goed op je kerstversiering letten als de poes in de buurt is! Puck Moonen houdt ‘m daarom voor de zekerheid stevig vast!

Puck Moonen is pas verhuisd. De wielrenster heeft eigenlijk de hele zomer geklust en is nu helemaal uitgeblust. Tijd voor en zin in een kerstboom had Puck eigenlijk niet dit jaar. Tot ze op het allerlaatste moment tóch maar besloot een boom in haar vers geverfde huis, waar ook een jonge poes rondloopt, te halen…

Lees ook: HIER komt Puck Moonen voor thuis

Puck Moonen neemt risico met kerstboom

Mensen met poezen en katten weten dat een kerstboom optuigen flink wat risico’s met zich meebrengt. Puck Moonen was dit jaar helemaal niet van plan om haar kat op het spek te binden. Een Instagramfeed vol gezellige foto’s mét kerstboom zorgden er waarschijnlijk voor dat Puck tóch overstag ging. Gewoon een kwestie van niet té veel breekbare decoratie in de boom hangen, en die poes te allen tijden verschrikkelijk goed vasthouden. Extra stel handjes nodig, Puck?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!