Puck Moonen wenst je een Kittige Kerst

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gezellig, zo’n kerstboom. Toch moet je altijd héél goed op je kerstversiering letten als de poes in de buurt is! Puck Moonen houdt ‘m daarom voor de zekerheid stevig vast!

Puck Moonen is pas verhuisd. De wielrenster heeft eigenlijk de hele zomer geklust en is nu helemaal uitgeblust. Tijd voor en zin in een kerstboom had Puck eigenlijk niet dit jaar. Tot ze op het allerlaatste moment tóch maar besloot een boom in haar vers geverfde huis, waar ook een jonge poes rondloopt, te halen…

Lees ook: HIER komt Puck Moonen voor thuis

Puck Moonen neemt risico met kerstboom

Mensen met poezen en katten weten dat een kerstboom optuigen flink wat risico’s met zich meebrengt. Puck Moonen was dit jaar helemaal niet van plan om haar kat op het spek te binden. Een Instagramfeed vol gezellige foto’s mét kerstboom zorgden er waarschijnlijk voor dat Puck tóch overstag ging. Gewoon een kwestie van niet té veel breekbare decoratie in de boom hangen, en die poes te allen tijden verschrikkelijk goed vasthouden. Extra stel handjes nodig, Puck?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen.