Puck Moonen tilt haar jurkje omhoog en toont enorme joekel: ‘Harder dan ik dacht’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke Puck Moonen heeft best wel wat schrammen over gehouden op bijzondere plekken. Die laat ze nu eventjes zien. 

Puck Moonen tilt haar jurkje omhoog

De prachtige wielrenster weet wel hoe ze haar volgers flink moet opfokken. Dat doet de brunette namelijk door zichzelf even van een hele andere kant te laten zien. Als wielrenster loopt Puck Moonen best wel vaak een verwonding op. Zo is het goed mogelijk dat Puck een blauwe plek oploopt na een val. Of dat ze plotseling weer eens onder de schrammen zit. En de wielrenster is ook de moeilijkste niet en laat dat allemaal maar al te graag zien aan haar volgers. En dus tilt ze het jurkje dat ze heeft iets op, zoals je kan zien in deze video, om haar oorlogswonden met de wereld te delen.

Het jurkje van Puck Moonen staat haar fantastisch

De zeer aantrekkelijke brunette heeft een jurkje aangetrokken, wat haar werkelijk waar fantastisch staat. Als ze dan ook nog eens haar kleding omhoog trekt, dan ben je als man gelijk om. Veel mannen zien Puck Moonen dan ook als een van de meest mooie vrouwen van het land. En vanwege dit soort filmpjes is het ook niet zo moeilijk om te zien waarom. Puck zorgt ervoor dat veel mannen kunnen genieten met haar prachtige video.

Puck Moonen ziet er goed uit

De zeer aantrekkelijke wielrenster weet al jaren met haar verschijning indruk te maken binnen de wielrennerswereld. Natuurlijk zijn mensen onder de indruk van Puck haar prestaties en van haar ongelooflijk knappe mentaliteit.

Veel mannen zien Puck Moonen als ideale vrouw

Ze is atletisch, ze heeft een flink gevoel voor humor en natuurlijk ziet Puck Moonen er ook nog eens perfect uit. Voor veel mannen is deze knappe wielrenster dan ook de ideale vrouw. De aantrekkelijke wielrenster weet met haar foto’s altijd haar fans enorm op te beuren. Daar heeft ze ook niet zo heel veel voor nodig. Als Puck in een van haar verleidelijke pakjes een beetje lief naar je lacht, dan voel je jezelf al smelten. De knappe brunette weet precies hoe ze haar volgers moet bespelen en maakt dankbaar gebruik van dat talent om haar foto’s een beetje extra kracht bij te zetten. Het Instagram kanaal van de wielrenster is dan ook absoluut genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...