Puck Moonen maakt volgers wild met foto zonder fietspakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen laat even een stoere foto zien van haar fiets. Ze heeft haar strakke fietspakje niet aan, maar gewone kleren staan haar ook geweldig!

De prachtige foto van Puck Moonen en haar fiets

Puck Moonen heeft een heerlijk plaatje van zichzelf online gezet. Deze keer is het alleen niet in haar strakke fietspakje, maar in haar normale kleding. Dat ziet er natuurlijk nog net zo goed uit. De aantrekkelijke brunette weet flink de aandacht te trekken met haar mooie voorkomen. Want Puck Moonen is heet, in wat voor outfit ze ook voor de dag komt. Met haar prachtige lichaam weet ze menig man helemaal op hol te laten slaan. Dat is ook niet zo gek, want als je als man naar de foto’s van Puck kijkt, dan gebeuren er allemaal dingen vanbinnen. Puck heeft een flinke dosis aantrekkingskracht en maakt daar dan ook gretig gebruik van.

Lees ook: Video: Puck Moonen geniet van intieme sessie met behaard vriendje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Goed zicht op de kadetjes van Puck Moonen

In haar grijze broekje weet de prachtige wielrenster natuurlijk meteen de aandacht te trekken. Want haar knappe kadetjes liggen volledig in het zicht. En dat is natuurlijk wel heel erg mooi om naar te kijken. Puck weet precies wat dit broekje met haar volgers doet. Daarom neemt ze de foto ook een beetje van de zijkant. Op die manier kan je namelijk nog een klein beetje kijken naar haar prachtige achterzijde. Anders valt die weer volledig buiten beeld en dat zou natuurlijk enorm zonde zijn. Puck Moonen weet met haar geweldig voorkomen wel iedereen erg blij te maken. Foto’s als deze mogen dus zeker vaker gedeeld worden.

Toch jammer dat ze haar fietspakje niet draagt

Ondanks dat de foto erg goed gelukt is, is het ergens toch wel een beetje jammer dat ze haar strakke fietspakje niet heeft aangetrokken. In haar fietspakje ziet Puck Moonen er normaal ontzettend goed uit. Niet dat ze er op de foto nu slecht uit ziet, maar haar fans zijn inmiddels enorm gewend geraakt aan het strakke pakje. Je kan Puck Moonen bijna niet meer zonder voor je zien.

Lees ook: Foto: Puck Moonen showt haar twee troeven aan de rand van zwembad

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

De prachtige lach van Puck Moonen

Behalve haar aantrekkelijke lichaam heeft Puck Moonen nog een geheim wapen en dat is haar verleidelijke lach. Als Puck naar je lacht, dan smelt je meteen. En dat merk je wel als je naar de foto hierboven kijkt. Met het kiekje weet Puck op een ontzettend lieve manier haar volgers te verleiden. Die vinden dat ook helemaal niet erg, die smullen van de leuke plaatjes die de brunette speciaal voor hen online zet. Met haar buitengewoon mooie lach weet Puck haar volgers zeer tevreden te stemmen. Het mooiste zou natuurlijk zijn om Puck zo lief te zien lachen, terwijl ze haar strakke schaatspakje aan heeft, maar die foto heeft iedereen nog van Puck tegoed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.