Foto: Puck Moonen gooit benen de lucht in op heerlijke stranddag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De benen van Puck Moonen zijn haar grootste assets: als top-wielrenster, mountainbiker en hobby-hiker moet de Nederlandse in top vorm zijn. Puck laat ook graag zien wat al dat harde sporten haar gebracht heeft… 

Puck Moonen laat benen zien op Zuid-Afrika vakantie

Puck Moonen was één van de bekendste namen in de Nederlandse vrouwensport. Ondanks dat de 27-jarige topsporter iets te vaak uit de wedstrijd viel om echt geprezen te kunnen worden voor haar fietstalent was Puck altijd een opvallende verschijning bij de wedstrijden. En terecht: ze is namelijk beeldschoon. Met haar strakke sportschema en goede dosis genen werd de wielrenster in 2017 zelfs uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland.

Ook nu ze haar wielrenpakje uitgetrokken heeft is de blonde alsnog razend populair. Haar Instagram-volgers tellen onderhand meer dan 726 duizend en daar reageert Puck ook op. Zeker nu ze met haar Zuid-Afrikaanse liefde de wereld rondreist verwent Puck haar volgers regelmatig met kekke kiekjes. Tussen al de prachtige panorama shots van de Zuid-Afrikaanse kust ging Puck ook met de benen omhoog. Vriend Callan O’Keeffe pakt haar benen stevig vast en kijkt breed glimlachend in de camera. Puck heeft nét iets anders in gedachten en trekt haar mond open terwijl ze met een zwoele blik over haar zonnebril kijkt.

Stopt Puck Moonen met wielrennen?

Met 27 jaar en geen titels of wedstrijden op haar naam lijkt de piek van Puck Moonen haar wielrencarrière voorbij. Enkele tijd geleden brak de Brabantse ook met ploeg Bingoal-Chevalmeire en kreeg toen flink negatieve reacties over zich heen van ex-ploeggenoot Thalitha de Jong. Naast het topsporten heeft Puck ook nog een eigen bedrijfje, maar ze lijkt vooral haar geld te verdienen met Instagram en haar werk als influencer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Na wat wisselvallige periodes lijkt de wielrenster haar draai weer volledig gevonden te hebben. Bij ploeg GRC Jan van Arckel geeft Puck aan haar fietsplezier volledig teruggevonden te hebben. “De ploegleiding is oprecht en aardig en ze willen me helpen”, vertelde Puck in een interview met Wielerverhaal. “In deze fase van mijn carrière is het plezier het allerbelangrijkste.” Puck blijft plezier beleven in de topsport en geeft volgend seizoen ook weer haar alles.

Puck Moonen relatie met vriend Callan O’Keeffe

Ook het liefdesleven van Puck Moonen lijkt in een stijgende lijn te zitten. Na een roerige periode waarin de 27-jarige gelinkt was aan veldrijder Eli Iserbyt en BMX-wereldkampioen Twan van Gendt is Puck onderhand helemaal verliefd op Formule 1-trainer Callen O’Keeffe. De Zuid-Afrikaanse oud-coureur heeft haar op een roze wolk. Zo postte Puck een mierzoete foto op Valentijnsdag met in het Engels de tekst: “Geen fan van Valentijnsdag, maar wel van jou”.

Ook reist het stel momenteel samen de hele wereld rond. Puck post prachtige foto’s van Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en Londen. Voor fans van haar wielrennen, wees gerust: ze racet ook nog rustig mee met de wedstrijden in Nederland en omgeving. Momenteel geniet ze van een welverdiend verblijf in Zuid-Afrika waar ze uitgebreid verslag van legt. De Brabantse heeft het maar druk! Gelukkig lijkt ze haar rust nog wat te kunnen vinden bij vriend Callan O’Keeffe. Op de foto’s gooit ze haar benen mooi bij hem op schoot. Gelukkig lijkt Callan er geen moeite mee te hebben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...