Puck Moonen gaat voor nieuw speelgoed tussen haar benen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen houdt wel van een snel apparaat tussen haar benen. Of dat nu om een racefiets gaat of een nieuwe motor, dat maakt Puck niks uit. 

Mooiste wielrenster Puck Moonen is helemaal weg van snelle tweewielers. Dat was ook al wel even bekend, aangezien Puck altijd op de beste en snelste fietsen rijdt. Maar dat ze ook helemaal weg is van motoren, dat is iets wat relatief weinig mensen van Puck weten. Zo was ze op de WorldSBK in Assen om even te gluren naar de nieuwste snelheidsduivels. Misschien dat Puck er ook nog wel eentje mee naar huis neemt aan het einde van de dag.

lees ook: Stoute Puck Moonen sproeit dwars door hek heen
Puck kijkt haar ogen uit

Tijdens haar bezoek, kijkt Puck de ogen uit haar hoofd. Overal staat wel iets interessants of moois. Puck weet gewoon bijna niet meer waar ze wel en niet een foto van moet maken. Ze maakt dan vooral ook veel foto’s van zichzelf. Die zijn namelijk altijd goed. Na een dagje rondgelopen te hebben vindt Puck het wel weer mooi geweest en vertrekt de knappe wielrenster richting huis. Maar niet zonder de nodige inspiratie. Puck heeft namelijk besloten om zelf ook maar eens een poging te doen voor haar motor rijbewijs. En daar begint ze eigenlijk vrij vlot mee. Maar gelukkig maakt Puck ook daar beelden van, zodat je niks hoeft te missen.

Puck laat geen enkele kans liggen

Ze weet heel erg goed wat ze wilt, de jonge sporter. Puck gaat voor haar motorrijbewijs, iets wat al langer op haar verlanglijstje staat. Als ze die eenmaal in de pocket heeft kan ze de motor van haar dromen uitkiezen. Het ging allemaal nog niet hard genoeg voor Puck en daarom is ze nu zo fanatiek haar best aan het doen voor het stukje plastic. Want met haar motorrijbewijs op zak kan ze harder rijden dan ze tot nu toe gedaan heeft. En dat is voor Puck wel de ultieme droom. Want die motor kan harder dan Puck ooit op de fiets zou kunnen gaan.
Enige nadeel? Motor mag het bos niet in

Er kleeft wel een groot nadeel aan rondrijden op de motor, namelijk dat je nogal vast zit aan de snelwegen. Je kan moeilijk je motor pakken voor een rondje door het bos. Gelukkig heeft Puck daar nog altijd haar snelle fietsen voor. als ze meer zin heeft in een rondje door de natuur in plaats van snel over de weg crossen, dan pakt ze gewoon ouderwets haar fiets erbij. Zo is Puck dan ook wel weer. Of Puck, nadat ze haar motorrijbewijs gehaald heeft, overstapt naar de motorsport? Daar lijkt het niet op. Puck is nog steeds helemaal weg van het wielrennen, dus haar fans hoeven zich voorlopig geen zorgen te maken over een overstap. Puck houdt haar werk en haar hobby’s wat dat betreft flink gescheiden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.