Pompende Famke Louise knijpt in druppelende slang en zwaait met haar heupen (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Famke Louise gaat steeds verder met op maat gemaakte content voor betalende volgers. In deze video zien we haar lekker pompen!

Famke Louise gaat steeds verder! Ze heeft nu iets langer dan een maand een Fancentro-account. Dit is een platform waar mensen tegen betaling exclusieve content van Famke kunnen bekijken. Deze mensen kunnen een maand- of jaarabonnement afsluiten en hebben al die tijd toegang tot de gepeperde content van Famke. Famke gaat hier steeds verder in. Ze heeft hier ook een voorproefje van gegeven op haar nieuwe Instagramaccount. Dit account heet @spaicylouise. Hier heeft ze alvast een korte video laten zien, waarin ze in een benzineslang knijpt en met haar heupen zwaait. Ze weet wel hoe ze haar volgers over kan halen met deze overtuigende beelden! Wil jij de video zelf ook even bekijken? Klik dan op deze link.

Famke Louise ervaart geen nadelen aan Fancentro

Famke Louise krijgt bakken met kritiek nu ze bezig is met Fancentro. Dit komt vooral omdat ze gewoon een man en zelfs een kindje heeft! Daarnaast verdiende ze voor ze hier aan begon ook al meer dan genoeg geld. Veel volgers van Famke vinden het zielig voor haar kind. Ze zeggen dat haar kindje later sowieso gepest zal worden, daarnaast blijven alle foto’s en video’s voor altijd op het internet staan. Toch zegt ze zelf geen nadelen te ervaren aan het werk. Op haar hoofdaccount behandelde Famke namelijk een Q&A. Hier kreeg ze de vraag gesteld of ze nadelen ervaart aan het werk dat ze doet met Fancentro. Famke reageerde dus dat ze er geen nadelen aan ervaart en het zelfs erg leuk vindt om te doen. Zo te zien heeft ze alleen aan zichzelf gedacht bij deze vraag en niet aan haar kind.

Famke louise

Meer zien van Famke Louise doe je op haar Instagram

Wil jij nog meer beelden zien van influencer Famke Louise? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina’s. Famke heeft twee accounts. Een is haar hoofdaccount waar ze wat normale en mildere beelden laat zien. Hier geeft ze een kijkje in haar privéleven en laat ze zien wat ze allemaal meemaakt met haar werk. Daarnaast heeft ze dus ook een nieuw account genaamd spaicylouise. Hier plaatst Famke iets riskantere beelden waarmee ze haar volgers over probeert te halen een abonnement af te sluiten op haar Fancentro. Vooral deze laatste pagina is zeker de moeite waard om te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.