Politiek verslaggever Floor Bremer grijpt de spotlights met foto in yoga-pose

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Floor Bremer heeft in deze drukke tijd toch een moment gevonden om zelf in de schijnwerpers te stappen! Op deze manier zien we de verslaggeefster eigenlijk nooit…

In deze hectische verkiezingstijd is Floor Bremer, de scherpe en doortastende parlementaire verslaggever voor RTL Nieuws, volop in de weer. Haar dagen zijn gevuld met het volgen van politieke kopstukken en het duiden van complexe politieke manoeuvres. Toch vond ze ook even tijd om op opvallende wijze voor LINDA te poseren!

Floor Bremer raakt nooit vermoeid

Terwijl de verkiezingsdag nadert, besteedt Floor Bremer bijna al haar wakende uren aan het volgen van de politieke ontwikkelingen. De tijd voor de RTL verslaggefster is dus schaars te noemen. Gelukkig weet Floor als geen ander hoe belangrijk het is om juist op die momenten de rust te bewaren en tijd voor zichzelf te nemen. En dat heeft ze gedaan, en wel door een uitgebreid interview met fotoshoot voor maandblad LINDA, waar ze zelfs op de cover stond. Het resultaat van de shoot deelt ze met veel trots op haar Instagrampagina.

Balans Tussen Werk en Welzijn

Iedereen die Floor ook maar een beetje volgt, weet dat ze een fanatieke beoefenaar is van de yogakunsten. Een tijdje terug deelde de parlementair verslaggeefster zelfs dat ze tegenwoordig gecertificeerd yogalerares is. Floor kan zich dan ook als geen ander in allerlei knopen en bochten wringen. Haar grote passie voor yoga kan natuurlijk niet gemist worden in de sport. Daarom is de verslaggeefster in de shoot te zien terwijl ze een paar merkwaardige posities inneemt, zoals de welbekende ‘adelaar’-pose op de laatste foto!

Spannende Vakantieavonturen

De volgers van Floor Bremer weten het vast al: Floor is een bijzonder sportieve vrouw. Een blik op haar Instagram-pagina onthult dat Floor, naast haar uitstekende politieke verslaggeving, ook nog eens ongelooflijk sportief is. Dit lijkt onlosmakelijk verbonden met haar werk. Om de werkdruk van een parlementair verslaggeefster aan te kunnen, moet je zowel mentaal als fysiek in topconditie zijn, een rol die Floor op het lijf geschreven is. Floor neemt haar volgers graag mee in haar dagelijks leven. Zo postte ze onlangs een foto van wat lijkt op een bijzonder sportieve vakantie in Andalusië, Spanje. Waar de meeste mensen tijdens een vakantie in Spanje de kust opzoeken en misschien een toeristisch dorpje bezoeken, pakt Floor het heel anders aan.

floor bremer klimmen

Floor Bremers Grotavonturen

Op de foto is de verslaggeefster te zien terwijl ze aan het bergbeklimmen is. Waarschijnlijk vond ze gewoon wandelen te saai en koos ze ervoor om een bergwand te beklimmen. Zonder enige zichtbare angst beklimt ze de berg, wat natuurlijk een spectaculair beeld oplevert. Haar volgers zijn in de reacties vol lof en noemen haar dapper dat ze dit avontuur aandurft. En wat omhoog gaat, moet natuurlijk ook weer naar beneden. Daarom is Floor op een andere foto te zien terwijl ze een donkere grot afdaalt. Dit laat zien dat Floor niet snel bang is, een eigenschap die haar ongetwijfeld ook in haar professionele leven van pas komt.

De getalenteerde verslaggeefster heeft dus ook een voor velen nog onontdekte kant. Hiermee weet ze haar volgers zeker geboeid en in spanning te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.