Piet Paulusma op zoek naar een nieuw zonnetje in huis?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Weerman Piet Paulusma is weer een tijdje vrijgezel. Of daar verandering in komt is de vraag, maar aan aandacht van vrouwen is er in ieder geval geen gebrek!

Piet Paulusma in een datingprogramma?

Piet Paulusma was 26 jaar getrouwd met zijn vrouw Joke toen ze besloten te scheiden. De reden van hun scheiding? De bekendheid van de Friese weerman. Nu is hij op zoek naar een nieuwe liefde. Maar datingshows zijn voor hem niet weggelegd. Hij zegt de juiste vrouw vanzelf wel tegen te komen. De weerman heeft daarom ook al meerdere keren nee gezegd tegen deelname aan een datingprogramma.

De kus van een beroemdheid

Maar aan aandacht van vrouwen heeft Piet geen gebrek, ook jaren geleden niet. De Fries heeft de leden van Destiny’s Child gekust toen ze een TMF award wonnen. Ook Beyoncé kon toen niet ontbreken en gaf hij drie dikke smakkerds. In tegenstelling tot de andeer leden die hij maar één kus gaf. Maar met wie de man verder nog graag een beschuitje zou willen eten, is hij erg geheimzinnig over. Zou het dan toch Beyoncé zijn?

De dochter van Piet Paulusma

Niet alleen Piet is gek op het weer, hij heeft de talenten ook doorgegeven aan zijn dochter. Toen Piet vanwege een operatie niet kon presenteren nam zijn dochter het programma over. Martsje bleek zo succesvol te zijn dat ze nu om de week het stokje van haar vader overneemt bij het programma op Omroep MAX. Deze verschijning is reden genoeg om op de hoogte te blijven van het weer! Dus oant moarn!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.