Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Schaatsster Pien Hersman is hard op weg naar het nieuwe seizoen. Ze wilt hier zoveel mogelijk trofeeën en medailles binnen harken. Daarom moet Pien hard werken om zo sterk en zo fit als kan te zijn bij de start. Deze keer traint ze met een nieuw standje in de zaal. Met haar handen strak op haar rug zakt ze door haar benen en trekt ze aan een touw met al haar kracht. Hierdoor traint ze meerdere dingen tegelijk. Een erg slimme oefening dus. Wil je nou zelf zien hoe deze oefening eruit ziet? Neem dan een kijkje hieronder!

Pien Hersman nieuw Standje

Pien Hersman is op zoek naar medailles

Pien Hersman is pas 20 jaar oud en heeft dus nog niet op veel grote toernooien gestaan. Ze heeft deelgenomen aan twee NK’s en nog wel aan één WK. Op dit WK heeft ze 3 verschillende afstanden afgelegd. De 500m waar ze 4e werd, dus bijna een medaille kon ontvangen. Op de 1500m werd ze helaas maar 13e. Maar op de teamsprint pakte ze met haar teamgenoten de gouden medaille. Die kan ze in ieder geval koesteren. Tuurlijk hoopt Pien hier snel meer aan toe te voegen!

Meer zien van Pien Hersman? Dat kan op Instagram

Wil je nou meer zien en alles op de voet volgen van Pien Hersman? Neem dan eens een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze regelmatig update foto’s van haar trainingen of misschien wel als ze een spannende wedstrijd heeft gehad. De brunette plaatst ook leuke filmpjes en andere kiekjes met haar vriendinnen. En af en toe komt er nog iets leuks van een vakantie voorbij. Het is het in ieder geval zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!