Pien Hersman (20) laat volgers zwijmelen op foto met opvallend kledingstuk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met haar meest recente foto heeft de 20-jarige Pien Hersman haar volgers op social media een groot plezier gedaan! De jonge schaatsster weet opnieuw alle aandacht te trekken!

Pien Hersman heeft haar volgers weer verrast met een foto waarop ze een bijzonder kledingstuk draagt. Pien heeft een eigen stijl en houdt van opvallende kleding, en dat laat ze vaak zien op haar foto’s. Nu laat ze zich in een truitje zien dat half van haar schouders zakt. Bovendien draagt ze een zeer opvallende knalroze pet! Ze durft zich met haar outfits te laten zien en zo andere mensen te inspireren met haar kledingkeuzes.

Roze, de kleur van Pien Hersman?

Is roze de geheime kleurcode van Pien Hersman? De 20-jarige schaatsster heeft opnieuw haar story wat kleur gegeven door ietwat cryptische roze emoji’s te delen. Met het opvallende roze petje op haar hoofd voegt Pien daarnaast een vleugje eigenzinnigheid toe aan haar post op Instagram. Deze kleurkeuze lijkt Pien Hersman goed te passen! Zo straalt ze nog meer vrolijkheid uit, waar ze niet altijd lachend te zien is op foto’s. Een erg goede keuze dus! De keuze voor deze opvallende kleur lijkt niet toevallig, roze valt vast en zeker in de smaak bij Pien!

Pien Hersman straalt in Body&Fit campagne

De bevroren setting van de schaatsbaan vormt het decor voor Pien Hersman haar nieuwste samenwerking met Body&Fit, waarbij ze haar enthousiasme voor een gezonde levensstijl uitstraalt. Pien’s sportieve flair komt duidelijk naar voren, waardoor de reclamefoto niet alleen een visueel plaatje is, maar ook een boodschap op zich. Haar betrokkenheid bij Body&Fit is meer dan een simpele advertentie, het inspireert ook volgers om actief en positief in het leven te staan. Body&Fit straalt bij alle wedstrijden boven op haar schaatspak, ter hoogte van haar schouder.

Instagram smult van Pien haar kiekjes

De volgers van Pien Hersman genieten steevast van de kiekjes die ze er dagelijks deelt. Met een hoop trouwe volgers zijn haar posts een ware traktatie op de tijdlijnen van Instagram voor velen. Met verschillende opvallende outfits en andere leuke outfits weet ze haar volgers goed te vermaken. Het lijkt erop dat Instagram niet genoeg kan krijgen van Piens leven, en het groeiende aantal bewonderaars op haar Instagram laat dat ook zien.

Pien viert verjaardag in stijl

Pien Hersman vierde haar verjaardag onlangs in stijl en wist daarbij wederom de aandacht van haar volgers te grijpen. Gehuld in een leuk jasje en strakke spijkerbroek straalt ze een behoorlijke portie zelfvertrouwen uit. Pien deelt een glimp van haar feestelijke look, die ongetwijfeld enthousiast ontvangen wordt door haar online community. Maar het feest stopt niet bij de outfit alleen; naast haar opvallende verschijning deelt Pien ook een kijkje naar een heerlijke verjaardagstaart.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.

Beelden: Schaatster Femke Kok laat zich stevig beetpakken door drie hongerige mannen

Femke Kok wordt goed vastgehouden door drie hongerige mannen. Ze maakt hierbij andere mannelijke fans wel enorm jaloers.