Özcan Akyol lijkt nu écht gecanceld bij Vandaag Inside: “Geen ballen”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Özcan Akyol staat onder vuur, komt hij nog wel bij Vandaag Inside?

Normaal sluit Özcan Akyol elke maandagavond aan bij Vandaag Inside, maar het is bekend dat hij niet zal aanschuiven… Is hij gecanceld?

Özcan Akyol komt niet meer bij Vandaag Inside

Afgelopen week had Özcan Akyol zijn aanwezigheid bij VI afgezegd. Maar toch was er de vraag of hij nu wel, of niet aanwezig zou zijn bij de talkshow. Hij heeft volgens veel mensen een naaistreek uitgehaald bij Matthijs van Nieuwkerk. De columnist en presentator had namelijk bij VI bekendgemaakt dat er een filmpje bestaat, waarin Matthijs van Nieuwkerk nogal agressief doet en schreeuwt achter de schermen van een opname. Maar de actie van Özcan kaatst even hard terug! Nu wordt Özcan namelijk gezien als een ‘backstabber’.

Johan Derksen

Wilfred van Vandaag Inside over Özcan Akyol: ”Ik weet het niet”

De andere VI mannen aan de tafel hadden nog even een discussie of Özcan Akyol, ookwel Eus, nu wel of niet zou aansluiten op maandagavonden. Maar daar zijn ze niet zeker over! Want René denkt van wel, waarop Wilfred vraagt of hij dat wel zeker weet, maar dat weet hij niet. Dan vraagt Hélène Hendriks nog of Wilfred nog wel contact heeft met Eus, waarop hij zegt van wel. Maar dan zegt Hélène: ”Dan weet je toch of hij komt?”

Dan onthult Johan Derksen plotseling dat hij hem helemaal nog niet heeft gebeld! Waarop Wilfred dan ook eerlijk zegt dat hij dat inderdaad nog niet heeft gedaan. Het is erg onduidelijk wat er nu aan de hand is… Eus was eerst wel elke maandagavond een belangrijk persoon van de talkshow, maar het blijkt nu dat dit niet meer het geval is vanwege gebrek aan goed contact met de andere VI-collega’s!

Wilfred

Özcan Akyol heeft ‘geen ballen’

Het is recent bekend geworden dat presentator en columnist Özcan Akyol heeft geweigerd om een woordje te doen bij Shownieuws en ook bij een Boulevard-verslaggeefster vraagt hij of ze zijn privacy willen respecteren en dat hij echt niets gaat zeggen! Daarom vroeg iemand op Instagram: ‘Ga je weer bij VI zitten? Of heb je geen ballen?’ En Eus reageert daarop met: ”Nee. Heb geen ballen.”

Inmiddels is het bericht weer verwijderd, maar dit geeft wel goed aan dat hij niets te maken wil hebben met de pers of met Vandaag Inside… Als hij inderdaad niet meer aansluit bij VI elke maandag, is het ook duidelijk dat het niet meer helemaal goed zit met hem en de mannen aan tafel. Die waren hem in ieder geval al vergeten te bellen of hij nu zou komen ja of nee!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...