Opvallend: Wil Davina Michelle met nieuwe uiterlijk in het gat van verdwenen Maan de Steenwinkel stappen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Terwijl Maan in stilte aan haar comeback werkt, staat Davina er helemaal klaar voor om het gat dat zij achterlaat op te vullen.

Op de Instagrampagina van Davina Michelle is te zien dat de zangeres sinds kort niet meer als blondine, maar als brunette door het leven gaat. Deze nieuwe haarkleur doet wel heel erg denken aan een andere zangeres die we haast vergeten zouden zijn: Maan de Steenwinkel.

Wie de foto’s van Davina met haar nieuwe coupe en Maan aan het begin van haar carrière naast elkaar legt ziet direct de gelijkenissen. Davina’s nieuwe haarstijl lijkt precies op die van de zangeres die we allemaal kennen door haar winst bij de Voice in 2016. Zou Davina hier haar inspiratie vandaan gehaald hebben?

Davina Michelle

Davina Michelle gaat als een speer

Waar Maan verdwenen lijkt te zijn, is Davina juist druk bezig om de spotlight te veroveren. Kort geleden bracht ze nog een nieuwe single uit, die ze tijdens de talkshow Humberto live liet horen. Het nummer ‘I said no sir’ is volgens de zangeres een protest tegen seksuele intimidatie. Met nieuwe nummers, een album en een concert in Ahoy op komst houdt Davina ons voorlopig genoeg bezig om het gat dat Maan achterlaat op te vullen.

Maan de Steenwinkel

Waar is Maan de Steenwinkel?

Terwijl Davina druk bezig is met haar carrière blijft het aan de kant van zangeres Maan verdacht stil. Door geruchten dat de zangeres drugs zou gebruiken en misschien wel met een burn-out kampt, maakten veel volgers zich zorgen. In het enige bericht dat nog op de Instagram pagina van de zangeres staat, laat ze weten dat ze de tijd neemt om aan een nieuw album te werken en bezig is om zichzelf te herontdekken. Ze slaat daarom ook deze zomer de festivaloptredens over.

Als we haar bericht op Instagram moeten geloven gaat het volgens Maan ‘beter dan ooit’ met haar. Maar of de transformatie van Maan en haar herontdekte zelf ook echt een positief effect heeft op haar muziek carrière moeten we nog maar afwachten.

Meer zien van Maan de Steenwinkel op haar Instagram

Wil jij in de gaten houden wanneer Maan haar comeback maakt? Bekijk dan haar Instagrampagina via deze link.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hypocriete Hélène Hendriks maakt vriendin van Peter Gillis compleet belachelijk tijdens De Oranjezomer (video)

Ze had de lachers wel op haar hand, maar toch is het niet helemaal sjiek dat Hélène Hendriks de vriendin van Peter Gillis zó voor paal zette live tijdens De Oranjezomer...

Freek (Suzan & Freek) deelt slaapkamerfoto en bekritiseert zijn bedpartner

Freek (Suzan en Freek) deelt een foto van de slaapkamer en laat weten dat hij het maar raar vindt wat zijn bedpartner allemaal doet!

Joost Klein vertegenwoordigt ineens een ander land na controversieel optreden (foto)

Joost Klein is ineens verknocht aan een ander land! Het is echter nog maar de vraag of hij ooit voor dit land mee zou kunnen doen aan het Songfestival...