Opvallend: Toto Wolff geniet intens van F1-verslaggeefster Stéphane Kox

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was een feestje bij de F1, voor Toto Wolff dan. Die kon intens genieten van F1-verslaggeefster Stéphane Kox.

Toto Wolff van Mercedes heeft niet het beste seizoen aller tijden. Vorig jaar was natuurlijk al een flinke domper dankzij Max verstappen en Red Bull Racing en ook dit jaar zit het de ploegbaas niet bepaald mee. Maar gelukkig is er ook goed nieuws en dat komt in de vorm van Viaplay presentatrice Stéphane Kox. Dankzij de prachtige verslaggeefster zien we Toto helemaal tot rust komen in de pitstraat. Normaal smijt hij met headsets of gaat hij helemaal schreeuwend uit zijn plaat. Maar naast de lieve Stéphane is hij de rust zelve.

Lees ook: De mooiste foto’s en opmerkelijke weetjes over nieuw F1 talent Stephane Kox
Stéphane Kox zorgt voor rust in de pitstraat

Natuurlijk zorgt de komst van de bloedmooie Stéphane Kox voor een beetje rust in de pitstraat. Hoe kan je ook overstuur raken als er zo’n rustgevende en knappe blondine naast je staat. Dat is vrijwel onmogelijk. Op haar manier zorgt Stéphane voor een beetje stilte en bezinning bij de Formule 1. En dat is knap voor een wereld die over het algemeen draait om gierende banden en brullende motoren. Alle heethoofden naast de baan bedaren opeens in aanwezigheid van de prachtige presentatrice. Ze is dan toch een goede aanwinst geweest voor Viaplay, met haar ontwapenende lach.

Ook Max Verstappen onder de indruk van knappe Viaplay presentatrice

Niet alleen Toto Wolff is flink onder de indruk van de blonde Viaplay presentatrice, maar ook Max Verstappen moet een klein beetje blozen in de aanwezigheid van Stéphane. Hij geeft dan ook schaapachtig antwoord op alle vragen die ze heeft voor de huidige wereldkampioen. Zo weet Stéphane op haar manier een uniek stukje ‘insight’ te krijgen in de F1. Ze krijgt daarmee voor elkaar wat menig presentator en presentatrice voor haar niet lukte. Ze heeft een bepaalde charme die aansluit bij de mannen van de F1 en haar verstand van zaken zorgt ervoor dat ze op niveau mee kan praten.
Stéphane Kox is een fijne toevoeging aan het circuit

Tussen alle stoere mannen die het circuit domineren, voelt Stéphane als een welkome aanwezigheid. Eindelijk een stukje vrouwelijke charme op de baan, die niet alleen maar een mooi koppie is, maar ook nog eens weet waar ze over praat. En dat is enorm verfrissend. Want hoewel de meeste pitvrouwen van Nederland wel erg mooi zijn om te zien, bieden ze nu niet bepaald bijzonder veel nieuwe informatie waar je als trouwe F1-kijker iets aan hebt. Met Stéphane komt daar eindelijk verandering in.

Stéphane Kox moet grotere rol krijgen binnen Viaplay

Bij de Formule 1 weet Stéphane haar rol goed te vervullen. Je gaat je er gelijk door afvragen of ze niet meer rollen binnen Viaplay op zich moet nemen. Hoe zou het bijvoorbeeld zijn om Stéphane naar een voetbalwedstrijd te sturen, of naar het darten? Dat zou waarschijnlijk de wedstrijden een stuk interessanter maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!