Oei: Welmoed Sijtsma maakt per ongeluk reclame voor eigen vieze filmpje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Welmoed Sijtsma lijkt op tv vaak een onschuldig nieuwsmeisje, maar stiekem struint ze het internet af, op zoek naar filmpjes op zéér pikante websites. Daar kwam ze zichzelf tegen!

Welmoed Sijtsma ontdekt zichzelf in ontzettend pittige video

Welmoed kennen we van, onder andere, de talkshow Op1 en Goedemorgen Nederland. Ze is een beeldschone, blonde presentatrice en journaliste. Iedereen die haar wel eens op televisie of sociale media heeft gezien, weet dat Welmoed eigenlijk best wel een onschuldig meisje is. Er zijn nergens foto’s of video’s van haar te vinden waar ze te koop loopt met zichzelf en ze is altijd degelijk en netjes, maar ook lekker zichzelf, toch? Onlangs is ze erachter gekomen dat er wél zo’n video van haar online staat. Het gaat om een film voor volwassenen waarbij haar gezicht over het gezicht van een andere dame is geplakt. Ze speelt er dus niet écht in, maar de video is zo bewerkt dat het net lijkt alsof het Welmoed is in de pittige film.

Welmoed Sijtsma verbaasd

Welmoed Sijtsma doet onderzoek naar eigen ‘spannende film’

Nadat Welmoed ontdekte dat haar gezicht was gebruikt in een héle pittige video, heeft ze besloten om daar een programma over te maken. Vanaf 7 november is het programma dagelijks te zien op NPO3. In het programma gaat ze de diepte in en onderzoekt ze de wereld van deze nepvideo’s. Daarnaast bespreekt ze haar eigen situatie én gaat ze in gesprek met verschillende vrouwen die, net als zij, slachtoffer zijn geworden van de bewerkte films. “Je hoofd wordt gestolen en je hebt vervolgens niets meer te zeggen over wat daar vervolgens mee gebeurt. Dat klopt gewoon niet”, zo Sijtsma. Welmoed wil de aandacht brengen naar de slachtoffers, maar ook hoopt ze erachter te komen wie haar video heeft gemaakt. Ze wil graag slachtoffers helpen door heel Nederland door te presenteren wat je kunt doen wanneer jou zoiets overkomt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Welmoed Sijtsma (@welmoedsijtsma)

Domme zet van Welmoed Sijtsma: Ze trekt alle aandacht naar eigen film voor volwassenen

Je zou denken dat Welmoed een erg slimme dame is. Toch blijkt dat ze deze keer een hele domme zet heeft gedaan. De video waar we het in dit artikel telkens over hebben, krijgt nu natuurlijk ontzettend veel aandacht. Er is een hele grote kans dat niemand van de video afwist, maar nu de blonde presentatrice er een eigen programma over gaat maken, gaat iedereen natuurlijk massaal naar die video op zoek.

De komende tijd zullen heel veel mensen de nepvideo zien en zal Welmoed onder vuur komen te liggen. Had ze niks gezegd, dan was er waarschijnlijk ook niks aan de hand geweest. Ze doet het tenslotte om aandacht te geven aan de slachtoffers van zo’n bewerkte video en om te achterhalen wat je kunt doen als je jouw gezicht tegenkomt in zo’n pittige film. De insteek is dus goed!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Welmoed Sijtsma (@welmoedsijtsma)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Yolanthe Cabau laat álles zien in flinterdun sportbroekje

Yolanthe Cabau staat in Nederland eenzaam aan de top. Niemand komt in de buurt van deze prachtige dame. Dat laat ze maar weer eens zien in een flinterdun sportbroekje. 

Foto: Marly van der Velden deelt vreemde foto van heerlijk jurkje

GTST-actrice Marly van der Velden deelt een foto in een super lekker jurkje op haar Instagram. De reden waarom ze dit jurkje aan heeft is echter heel bijzonder...

Juultje Tieleman maakt foto van zichzelf in nietsverhullende jurk

Juultje Tieleman verwent zichzelf op een lekker etentje. De jurk die de blondine hiervoor heeft uitgekozen, lijkt met een pikant randje ontzettend in de smaak te vallen bij haar volgers..