Oei: Welmoed Sijtsma maakt per ongeluk reclame voor eigen vieze filmpje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Welmoed Sijtsma lijkt op tv vaak een onschuldig nieuwsmeisje, maar stiekem struint ze het internet af, op zoek naar filmpjes op zéér pikante websites. Daar kwam ze zichzelf tegen!

Welmoed Sijtsma ontdekt zichzelf in ontzettend pittige video

Welmoed kennen we van, onder andere, de talkshow Op1 en Goedemorgen Nederland. Ze is een beeldschone, blonde presentatrice en journaliste. Iedereen die haar wel eens op televisie of sociale media heeft gezien, weet dat Welmoed eigenlijk best wel een onschuldig meisje is. Er zijn nergens foto’s of video’s van haar te vinden waar ze te koop loopt met zichzelf en ze is altijd degelijk en netjes, maar ook lekker zichzelf, toch? Onlangs is ze erachter gekomen dat er wél zo’n video van haar online staat. Het gaat om een film voor volwassenen waarbij haar gezicht over het gezicht van een andere dame is geplakt. Ze speelt er dus niet écht in, maar de video is zo bewerkt dat het net lijkt alsof het Welmoed is in de pittige film.

Welmoed Sijtsma verbaasd

Welmoed Sijtsma doet onderzoek naar eigen ‘spannende film’

Nadat Welmoed ontdekte dat haar gezicht was gebruikt in een héle pittige video, heeft ze besloten om daar een programma over te maken. Vanaf 7 november is het programma dagelijks te zien op NPO3. In het programma gaat ze de diepte in en onderzoekt ze de wereld van deze nepvideo’s. Daarnaast bespreekt ze haar eigen situatie én gaat ze in gesprek met verschillende vrouwen die, net als zij, slachtoffer zijn geworden van de bewerkte films. “Je hoofd wordt gestolen en je hebt vervolgens niets meer te zeggen over wat daar vervolgens mee gebeurt. Dat klopt gewoon niet”, zo Sijtsma. Welmoed wil de aandacht brengen naar de slachtoffers, maar ook hoopt ze erachter te komen wie haar video heeft gemaakt. Ze wil graag slachtoffers helpen door heel Nederland door te presenteren wat je kunt doen wanneer jou zoiets overkomt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Welmoed Sijtsma (@welmoedsijtsma)

Domme zet van Welmoed Sijtsma: Ze trekt alle aandacht naar eigen film voor volwassenen

Je zou denken dat Welmoed een erg slimme dame is. Toch blijkt dat ze deze keer een hele domme zet heeft gedaan. De video waar we het in dit artikel telkens over hebben, krijgt nu natuurlijk ontzettend veel aandacht. Er is een hele grote kans dat niemand van de video afwist, maar nu de blonde presentatrice er een eigen programma over gaat maken, gaat iedereen natuurlijk massaal naar die video op zoek.

De komende tijd zullen heel veel mensen de nepvideo zien en zal Welmoed onder vuur komen te liggen. Had ze niks gezegd, dan was er waarschijnlijk ook niks aan de hand geweest. Ze doet het tenslotte om aandacht te geven aan de slachtoffers van zo’n bewerkte video en om te achterhalen wat je kunt doen als je jouw gezicht tegenkomt in zo’n pittige film. De insteek is dus goed!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Welmoed Sijtsma (@welmoedsijtsma)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!