NOS: opvolgster Dionne Stax is Saïda Maggé

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Saida Maggé Journaal Dionne Stax

Wie is deze 31-jarige krullenbol? Even voorstellen…

We speculeerden vorige week al over mogelijke vervangers voor Dionne Stax en Merel Westrik, die dit jaar beiden gaan stoppen als nieuwslezer bij NOS en RTL. Bij de NOS was het stokje stiekem al overgedragen aan Amber Brantsen, maar eerder deze week maakte de omroep toch nog een ‘nieuwe’ naam bekend!

Logische stap

We zien het vaker bij de landelijke omroep: presentatoren beginnen ‘klein’, doen dan bijvoorbeeld nieuwsrubrieken bij radio of andere programma’s, en stoten dan uiteindelijk door naar het ‘grote’ Journaal. Ook Saïda Maggé, die officieel als vervanger van Dionne Stax aan de slag gaat bij de NOS, bewandelde deze weg.

Ondanks haar relatief jonge leeftijd (31) heeft Saïda al best veel ervaring opgedaan in de tv-wereld. De krullenbol was jaren werkzaam bij het nieuws van AT5, presenteerde daarna op Radio 1 het programma Nieuws en Co, schopte het tot invaller bij Nieuwsuur, en heeft nu dus eindelijk de ’top’ bereikt! Of ze gaat slagen? Vanaf november gaan we ’t zien!

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten