NOS: opvolgster Dionne Stax is Saïda Maggé

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Saida Maggé Journaal Dionne Stax

Wie is deze 31-jarige krullenbol? Even voorstellen…

We speculeerden vorige week al over mogelijke vervangers voor Dionne Stax en Merel Westrik, die dit jaar beiden gaan stoppen als nieuwslezer bij NOS en RTL. Bij de NOS was het stokje stiekem al overgedragen aan Amber Brantsen, maar eerder deze week maakte de omroep toch nog een ‘nieuwe’ naam bekend!

Logische stap

We zien het vaker bij de landelijke omroep: presentatoren beginnen ‘klein’, doen dan bijvoorbeeld nieuwsrubrieken bij radio of andere programma’s, en stoten dan uiteindelijk door naar het ‘grote’ Journaal. Ook Saïda Maggé, die officieel als vervanger van Dionne Stax aan de slag gaat bij de NOS, bewandelde deze weg.

Ondanks haar relatief jonge leeftijd (31) heeft Saïda al best veel ervaring opgedaan in de tv-wereld. De krullenbol was jaren werkzaam bij het nieuws van AT5, presenteerde daarna op Radio 1 het programma Nieuws en Co, schopte het tot invaller bij Nieuwsuur, en heeft nu dus eindelijk de ’top’ bereikt! Of ze gaat slagen? Vanaf november gaan we ’t zien!

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten