NOS: opvolgster Dionne Stax is Saïda Maggé

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Saida Maggé Journaal Dionne Stax

Wie is deze 31-jarige krullenbol? Even voorstellen…

We speculeerden vorige week al over mogelijke vervangers voor Dionne Stax en Merel Westrik, die dit jaar beiden gaan stoppen als nieuwslezer bij NOS en RTL. Bij de NOS was het stokje stiekem al overgedragen aan Amber Brantsen, maar eerder deze week maakte de omroep toch nog een ‘nieuwe’ naam bekend!

Logische stap

We zien het vaker bij de landelijke omroep: presentatoren beginnen ‘klein’, doen dan bijvoorbeeld nieuwsrubrieken bij radio of andere programma’s, en stoten dan uiteindelijk door naar het ‘grote’ Journaal. Ook Saïda Maggé, die officieel als vervanger van Dionne Stax aan de slag gaat bij de NOS, bewandelde deze weg.

Ondanks haar relatief jonge leeftijd (31) heeft Saïda al best veel ervaring opgedaan in de tv-wereld. De krullenbol was jaren werkzaam bij het nieuws van AT5, presenteerde daarna op Radio 1 het programma Nieuws en Co, schopte het tot invaller bij Nieuwsuur, en heeft nu dus eindelijk de ’top’ bereikt! Of ze gaat slagen? Vanaf november gaan we ’t zien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.