NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

NOS Studio Sport heeft een nieuwe presentatrice! De mooie blondine trekt gelijk de aandacht en de kijkcijfers schieten ook direct omhoog. We hebben het over Eline de Zeeuw. De 31-jarige meid zit sinds 2019 al bij NOS als verslaggeefster, maar gaat sinds dit jaar Studio Sport presenteren. Als verslaggeefster heeft ze al best veel ervaring op kunnen bouwen. Ze heeft onder andere het EK voetbal, WK voetbal en de Olympische Spelen al op haar CV staan. We zullen nog zeker veel meer van haar gaan zien de aankomende tijd. En dat vindt natuurlijk niemand erg!

Elise de Zeeuw

Wat zegt de NOS over Eline de Zeeuw?

De hoofdredacteur van NOS, Gert-Jaap Hoekman, heeft veel goeie verhalen over Eline de Zeeuw: Hij vind dat Eline veel talent heeft en dat ze zich heeft bewezen de laatste jaren op radio en televisie. NOS wilt op deze manier weer iemand van de eigen sportredactie een kans geven om zichzelf te ontwikkelen. Dat is natuurlijk best wel even een druk op de schouders die er aan de mooie blondine wordt gehangen. Maar ze zal dat vast wel aankunnen met de ervaring die ze al heeft. Eline heeft namelijk al een grote bak talent in huis. Daarmee blijft ze de kijkers van NOS Sport keer op keer weer verbazen. Eline de Zeeuw ga je dus de aankomende tijd vaker zullen zien bij NOS Studio Sport. Dan heb je gelijk weer wat leuks om naar te kijken op televisie!

Meer zien van Eline de Zeeuw kan op Instagram

Als je meer wilt zien van Eline de Zeeuw, dan kan dat op haar Instagrampagina! Ze plaatst hier leuke foto’s van als ze aan het werk is. Bijvoorbeeld als ze in het buitenland verslag aan het geven is in een mooi stadion. Maar ook gaat Eline er af en toe op uit naar een lekker warm land. Dit laat ze ook zeker wel even zien aan haar volgers. Een kijkje nemen is het zeker waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.