Noah Cyrus stapt uit de schaduw van zus Miley Cyrus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noah cyrus is klaar met het spelen van de tweede viool en treedt uit de schaduw van grote zus Miley Cyrus.

Beeld boven: Instagram

Wellicht ken je haar al: Noah Cyrus. Precies, het zusje van Miley Cyrus. Hoewel haar oudere zus Miley meestal de nieuwskoppen haalt, staat Noah Cyrus nu zelf eens in het middelpunt van de belangstelling. Noah vertelde namelijk onlangs dat het opgroeien met Miley Cyrus als zus ‘absoluut ondragelijk’ was.

Alle aandacht ging naar zuslief Miley Cyrus

Zonder de hele situatie te kennen, kunnen we ons wel enigszins inleven in Noahs situatie. Zuslief Miley Cyrus heeft de afgelopen jaren dan ook heel wat aandacht opgeëist. Zonder kleren rondslingeren op sloopkogels en vieze dansjes bij de VMA’s, zorgden er dan ook wel voor dat Miley al snel het bekendste lid van de Cyrus familie werd. Als ze dat al niet was althans. Voordat Miley ‘ontspoorde’ speelde ze namelijk de onschuldige rol van Hannah Montana in de gelijknamige kinderserie.

Noah Cyrus is Young and Sad

En wat doe je als artiest zijnde dan als je zo’n ‘ondraaglijke’ jeugd hebt gehad? Precies, je stopt al je ellende, misère en verdriet in een liedje om er zo in ieder geval nog een lekker financieel resultaat aan over te houden. Noah Cyrus is geen uitzondering op de regel en bracht het volgende, zeer toepasselijk getitelde nummer uit: Young and Sad.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'