Noah Cyrus stapt uit de schaduw van zus Miley Cyrus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noah cyrus is klaar met het spelen van de tweede viool en treedt uit de schaduw van grote zus Miley Cyrus.

Beeld boven: Instagram

Wellicht ken je haar al: Noah Cyrus. Precies, het zusje van Miley Cyrus. Hoewel haar oudere zus Miley meestal de nieuwskoppen haalt, staat Noah Cyrus nu zelf eens in het middelpunt van de belangstelling. Noah vertelde namelijk onlangs dat het opgroeien met Miley Cyrus als zus ‘absoluut ondragelijk’ was.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door noah (@noahcyrus) op

Alle aandacht ging naar zuslief Miley Cyrus

Zonder de hele situatie te kennen, kunnen we ons wel enigszins inleven in Noahs situatie. Zuslief Miley Cyrus heeft de afgelopen jaren dan ook heel wat aandacht opgeëist. Zonder kleren rondslingeren op sloopkogels en vieze dansjes bij de VMA’s, zorgden er dan ook wel voor dat Miley al snel het bekendste lid van de Cyrus familie werd. Als ze dat al niet was althans. Voordat Miley ‘ontspoorde’ speelde ze namelijk de onschuldige rol van Hannah Montana in de gelijknamige kinderserie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus’ impact✨ (@mileysimpact) op

Noah Cyrus is Young and Sad

En wat doe je als artiest zijnde dan als je zo’n ‘ondraaglijke’ jeugd hebt gehad? Precies, je stopt al je ellende, misère en verdriet in een liedje om er zo in ieder geval nog een lekker financieel resultaat aan over te houden. Noah Cyrus is geen uitzondering op de regel en bracht het volgende, zeer toepasselijk getitelde nummer uit: Young and Sad.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!