Noah Cyrus stapt uit de schaduw van zus Miley Cyrus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noah cyrus is klaar met het spelen van de tweede viool en treedt uit de schaduw van grote zus Miley Cyrus.

Beeld boven: Instagram

Wellicht ken je haar al: Noah Cyrus. Precies, het zusje van Miley Cyrus. Hoewel haar oudere zus Miley meestal de nieuwskoppen haalt, staat Noah Cyrus nu zelf eens in het middelpunt van de belangstelling. Noah vertelde namelijk onlangs dat het opgroeien met Miley Cyrus als zus ‘absoluut ondragelijk’ was.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door noah (@noahcyrus) op

Alle aandacht ging naar zuslief Miley Cyrus

Zonder de hele situatie te kennen, kunnen we ons wel enigszins inleven in Noahs situatie. Zuslief Miley Cyrus heeft de afgelopen jaren dan ook heel wat aandacht opgeëist. Zonder kleren rondslingeren op sloopkogels en vieze dansjes bij de VMA’s, zorgden er dan ook wel voor dat Miley al snel het bekendste lid van de Cyrus familie werd. Als ze dat al niet was althans. Voordat Miley ‘ontspoorde’ speelde ze namelijk de onschuldige rol van Hannah Montana in de gelijknamige kinderserie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus’ impact✨ (@mileysimpact) op

Noah Cyrus is Young and Sad

En wat doe je als artiest zijnde dan als je zo’n ‘ondraaglijke’ jeugd hebt gehad? Precies, je stopt al je ellende, misère en verdriet in een liedje om er zo in ieder geval nog een lekker financieel resultaat aan over te houden. Noah Cyrus is geen uitzondering op de regel en bracht het volgende, zeer toepasselijk getitelde nummer uit: Young and Sad.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?