Noa Vahle wordt belaagd door dronken PSV-fans tijdens kampioensfeest (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle wordt vastgepakt door meerdere PSV-fans die niet meer helemaal helder zijn! 

Presentatrice Noa Vahle wordt flink belaagd door PSV-supporters die al behoorlijk wat gedronken hebben! Maar het is natuurlijk niet zo vreemd dat alle PSV-supporters helemaal uit hun dak gaan, want PSV is kampioen geworden. Hierdoor krijgt Noa alles goed mee wanneer ze probeert supporters te interviewen. De presentatrice is te zien in Eindhoven en wanneer ze iets aan de supporters wil vragen, laten ze alleen maar hun blijdschap zien en zijn ze allemaal stuk voor stuk niet bang om Noa stevig vast te pakken! Gelukkig doet Noa wel gezellig mee en lijkt het er ook op dat het haar niet veel doet.

Noa Vahle krijgt een grote kans van Ziggo Sport

Onze presentatrice Noa Vahle heeft een nieuwe kans gekregen van Ziggo Sport. Ze mag daar namelijk de komende drie seizoenen verslag geven bij de UEFA Conference, Europa en Champions League. Dit is natuurlijk een prachtige kans voor Noa om nog meer te kunnen bereiken met haar werk. Gelukkig is ook Hélène Hendriks aangesloten bij het nieuwe team van Ziggo Sport, dus zal ze zeker genoeg steun hebben met deze grote stap. De twee dames zijn namelijk al goed bevriend en hebben ook op Instagram samen een foto geplaatst over het grote moment. We zullen in ieder geval zeker nog veel meer gaan zien van Noa Vahle en daar zijn fans van de blondine hartstikke blij mee.

Meer zien van Noa Vahle? Dat kan op Instagram

Op het Instagram-kanaal van Noa Vahle kun je nog veel meer prachtige foto’s en video’s bekijken van de blondine. Zo plaatst ze met regelmaat berichten over haar werk en interviews die ze heeft gegeven. Gelukkig deelt ze ook beelden uit haar privéleven, zoals wanneer ze op vakantie gaat of een leuk moment heeft samen met haar vriend Tim de Wild. Het is in ieder geval zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op haar Instagram-kanaal!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!

Emma Heesters geniet intens van zomers boottochtje met beentjes omhoog (foto)

Emma Heesters gooit haar benen in de lucht tijdens een boottocht terwijl iedereen kan toekijken!