Noa Vahle heeft het ijskoud op foto voor LINDA

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle heeft een nieuwe shoot gedaan, maar daarvoor mocht ze helaas niet warmpjes binnen zitten. Ze moest de kou in!

De ijskoude shoot van Noa Vahle

De dochter van Linda de Mol is steeds populairder aan het worden. Ze heeft met haar Gouden Televizier-Ring award ook eindelijk herkenning gekregen voor het werk wat ze doet. Niet langer staat ze bekend als alleen maar de dochter van Linda. Ze is nu een presentatrice die op zichzelf staat en mensen vinden dat natuurlijk geweldig. Dat neemt niet weg dat Noa nog steeds graag haar moeder een handje helpt. Voor het blad van haar moeder staat ze dan ook met alle liefde op de foto. De shoot was alleen wel een bijzondere, want Noa stond buiten in de kou. En dat leverde toch wel een flink stel interessante foto’s op! Je kan ze hier bekijken.

Noa Vahle straalt op ijskoude foto’s

Met haar stralende lach staat Noa Vahle op de foto. Je kan helaas niet zoveel zien van het prachtige lichaam van de presentatrice, maar dat zorgt er wel voor dat je aandacht volledig uitgaat naar haar lieve snoetje. En die ziet er op deze foto ook weer heel erg goed uit. Ze staat misschien tussen de sneeuw, maar de lach van Noa is genoeg om dat allemaal weg te doen smelten. De blondine heeft die gave geërfd van haar moeder. Het is wel duidelijk dat er goede genen binnen de familie heersen. Wat blijkbaar ook in de familie zit is de gave om een programma goed te presenteren, want Noa gaat als een speer haar moeder achterna. De foto’s van de blondine zijn zeker de moeite waard!

noa vahle bril

In het begin vond Noa Vahle zichzelf nog onervaren

Behalve allemaal mooie foto’s, staat er natuurlijk ook een interview met Noa Vahle in het blad. En in dat interview gaat Noa in op haar begindagen van televisie maken. En dat vond ze allemaal best wel spannend. Zo kan Noa zich herinneren dat ze als jong broekie in een zaal zat vol met journalisten en dat ze zich best wel onzeker voelde. Inmiddels is die onzekerheid voor een deel wel weg, al is het wel iets dat voor altijd zal blijven. Maar met een Gouden Televizier-Ring award op zak weet Noa in ieder geval dat er genoeg mensen zijn die haar waarderen en haar leuk vinden om te zien.

Noa Vahle is ontzettend leuk om te mogen zien

En dat Noa Vahle ontzettend leuk is om te mogen zien, dat hoef je haar fans niet uit te leggen. Die weten dat al jaren. De blondine geeft hen dan ook vaak iets moois om naar te kijken door zoveel mogelijk leuke plaatjes op haar Instagram te zetten. Daar kunnen de volgers van Noa aan één stuk door genieten van allerlei leuke kiekjes met de blondine erop. Zo zorgt Noa Vahle er toch wel voor dat haar fans altijd wat van haar kunnen zien. En dat is natuurlijk ontzettend fijn voor hen.

noa helene

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!