Noa Vahle geeft bizarre tip aan Ronald Koeman: ‘Nog een kans voor Veerman’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Kijk.nl

Noa Vahle geeft een tip aan Ronald Koeman. Dit had niemand ooit verwacht van de presentatrice! Noa Vahle is wel gelukkig erg direct en eerlijk.

Onze leuke presentatrice Noa Vahle is in de 538 studio te horen over de laatste EK wedstrijd waar ze zelf ook bij was. Ze beginnen erover dat ze denken dat Nederland zo slecht was tegen Oostenrijk omdat ze met de trein waren gegaan naar de wedstrijd. Maar Noa zegt dan: ”Voor het eerst in 59 jaar ging Oranje met de trein he!” En ze vindt het zelf wel een historisch moment. Ze waren met de trein gegaan omdat ze een groen EK wilde hebben en zo min mogelijk schade wilde brengen aan het milieu.

Maar dan wordt er wel iets opvallends gedeeld. Blijkbaar zijn ze wel met de bus teruggekomen en niet weer met de trein! Noa legt uit dat ze terug wel met de bus moesten omdat er toen geen treinen meer gingen. Ook is ze erg eerlijk en geeft ze ook toe dat alle materialen niet in de trein zouden passen en dat die wel met de bus gingen en dat Joshua Zirkzee toch wel met de auto was gegaan omdat hij ziek was. Dus eigenlijk was het helemaal niet een groen plan van Oranje!

Noa Vahle is veel te eerlijk en geeft zelfs tips aan Ronald Koeman

Er is eindelijk bekend gemaakt dat Nederland dus naar de finale gaat en er wordt gevraagd aan Noa Vahle wat ze verwacht van Nederland. Noa zegt dat België het ook niet zo goed doet en dat zolang als Nederland niet speelt zoals bij Oostenrijk dat het wel goed moet komen. Maar dan vragen ze of Veerman zal starten maar de blondine denkt van niet. Noa zegt dan; ”Ik hoop dat er nog een kans komt dat Nederland laten we zeggen 3-0 voorstaat bij een wedstrijd en dat ze hem dan erin brengen en dat een beetje dat gevoel weer krijgt anders is het wel heel zuur maar ja na twee basisplaatsen denk ik niet dat hij er nog ingaat.”

Noa Vahle weet wel precies wat ze voor zich ziet en hoopt dus wel dat Veerman erin zal gaan maar de kans is volgens de blonde presentatrice klein. Maar wie weet wat Ronald Koeman met deze informatie zal doen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...