Nieuw seizoen Wie is de Mol wekt nu al enorme ergernis bij kijker: “Verschrikkelijk”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: X

Wie is de Mol? is nog maar net begonnen, maar wordt nu al afgekeurd door vele kijkers. Wat wordt er gezegd en waarom wordt het programma niet goed bekeken?

De nieuwe online versie van Wie is de Mol? is niet zo leuk of populair als gedacht. Kapers liggen zelfs al op de kust om het stokje over te nemen: RTL is gekomen met nieuwe concurrent Bestemming X en zélfs Netflix komt met een variant van WIDM genaamd The Mole. Die duiken in het gat in de markt dat het echte WIDM nu creëert met hun tegenvallende online seizoen.

Mensen vinden WIDM niet meer leuk en dit is waarom

Wie is de Mol? zendt op dit moment een speciale editie uit waarbij het dus onbekende Nederlanders zijn die de mol moeten ontmaskeren en alle opdrachten moeten uitvoeren om zo veel mogelijk geld in de pot te brengen. Maar bijna niemand kijkt of weet überhaupt dat het programma al twee afleveringen online heeft staan! En de mensen die het wel kijken hebben veel kritiek op het nieuwe speciale seizoen van WIDM.

Nadat de eerste twee afleveringen online kwamen druppelden de eerste kritieken al binnen. Kijkers uiten hun ongenoegen via X: ”Ik begrijp dus echt niet waarom een peperduur programma als WIDM de streaming opgaat. Menigeen roept al langer dat er een editie moet komen met gewone Nederlanders.” Meerdere mensen vinden dus dat het apart is dat ze het streamen en niet zoals normaal op de tv komt. Dat maakt het een stuk minder leuk. Wel is het beter dat er nu onbekende Nederlanders meedoen. Dat zorgt ervoor dat er écht gestreden wordt om het geld in de pot.

Hila Noorzai moet zichzelf nog bewijzen bij WIDM

Niet alleen dat het niet op tv komt is waarom het programma niet zo leuk is. Ook wordt er wat gezegd over de nieuwe presentatrice bij WIDM: ”Hmm, ik vind Hila een leuke meid, maar het mysterieuze van de presentator van dit programma zit er nog niet in. Wat niet is kan nog komen, maar het geeft wel een iets andere vibe.” Hila Noorzai is de presentatrice van deze editie, maar mensen zijn nog niet overtuigd of ze wel de beste optie is. Natuurlijk is ook iedereen gewend dat Rik van de Westelaken het programma presenteert.

WIDM-kijker stoort zich aan deelnemer Tiemen

Er is ook gedoe over een bepaalde kandidaat die deelneemt aan Wie Is De Mol?. ”Deze semi-bekende Tiemen moet er snel uit. Die doet gewoon een reguliere BN’er na. Verschrikkelijk.” Tiemen is een van de onbekende Nederlanders, maar hij is stiekem wél presentator en podcastmaker, waardoor hij toch wel al wat bekendheid geniet. Dit was volgens meerdere mensen niet goed geregeld en maakt het dus minder leuk om te kijken omdat hij blijkbaar ook zelf vindt dat hij prominenter aanwezig moet zijn dan zijn medekandidaten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...