Nieuw seizoen Wie Is De Mol? lijkt nu al te ‘verdwijnen’ na enorme fout (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Spotify

Wie is de Mol? komt met een compleet nieuw seizoen maar het lijkt nu al alsof niemand er meer vanaf weet door deze grote fouten!

Tina Nijkamp heeft ons alvast alles vertelt over wat er mis is met het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? De tv-expert zegt dat er veel fouten zijn gemaakt ook al is het programma nog niet eens begonnen!

Wie is de Mol? maakt grote fouten volgens Tina Nijkamp

Onze bekende kijkcijferexpert Tina Nijkamp begint met vertellen dat ze het vindt tegenvallen dat er zo weinig reclame is gemaakt tot nu toe om het nieuwe seizoen te promoten. Ze hebben namelijk ook nu dus een seizoen met onbekende Nederlanders maar veel mensen weten hier niet vanaf! In de podcast van Tina; Tina’s TV Update vertelt ze in haar meest recente aflevering dat ze het een vreemde startdatum vindt. Het is namelijk tijdens het EK en in de vakantietijden waardoor en totaal geen ‘buzz’ omheen zit!

Er zijn ook maar een paar artikelen in de kranten, bijna geen promotie of tv of online te bevinden en het leeft daardoor helemaal niet zoals vorige jaren die wel veel succes hadden gekregen. WIDM lijkt zo wel langzaamaan te verdwijnen zonder dat we het goed doorhebben. Volgens Tina gaat het daarom echt alleen maar een seizoen zijn voor echte ‘molloten’ die dus nooit iets zouden willen missen.

Tina Nijkamp heeft zelf geholpen bij WIDM

Kijkcijferexpert Tina Nijkamp heeft zelf ook een tijdje terug meegewerkt aan een WIDM seizoen in Australië. Ze moest daar veel helpen om leuke en spannende opdrachten te verzinnen zodat de kandidaten en de mol zich zouden kunnen vermaken. Maar ze werd daar uit het niets gebeten door een spin waardoor ze naar de IC moest gaan. Haar avontuur als iemand in de productie van WIDM hield daardoor best snel op.

Niemand weet wie de mol is van het nieuwe seizoen

In de podcast laat Tina nog een ding goed weten aan iedereen. Bij het aankomende WIDM seizoen met dus onbekende Nederlanders weet blijkbaar echt niemand wie nu de Mol is! Zelfs de presentator Hila Noorzai weet nu dus niet wie van alle kandidaten de Mol is. Echt alleen de opperbaas van de productie, de cameraman die de dagboekmomenten opneemt en natuurlijk Rik van de Westelaken weten wie de Mol is van het aankomende seizoen. Ze willen natuurlijk voorkomen dat iemand verklapt wie dus de mol is. Laten we dan ook hopen dat dat niet gaat gebeuren!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...