Niet meer #fitgirl, maar #liftgirl

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wanneer je slaapkamerleven een beetje tegenvalt, zijn er een hoop dingen die je kunt proberen om het allemaal weer wat spannender te maken. Van handboeien en blinddoeken tot rollenspel, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Maar wat als het allemaal een stuk simpeler kan? Kim Anami heeft hèt antwoord op een tegenvallend liefdesleven: gewichtheffen.

Geen zorgen, je hoeft geen abonnement te nemen bij een of andere sportschool. Geen gezweet, geen overvolle kleedkamers. Als je relatiecoach Kim Anami gelooft, moet je het vooral in jezelf zoeken. Ze is namelijk een groot fan van gewichtheffen. De hashtag #fitgirl is vanaf nu dus passé: #liftgirl is waar je wil zijn.

(tekst loopt door na de afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Anami (@kimanami) op

Kunstig stukje

Het is bij menig man bekend dat vrouwen met hun voorbips diverse kunstjes uit kunnen halen. Er zijn dames die bierflesje openmaken, of die een pingpongballetje als een projectiel lanceren. Kims trukendoos is zelfs nog indrukwekkender: ze kan voorwerpen tot een gewicht van 4.5 kilogram in de lucht houden. Je moet dus niet raar opkijken als je een kokosnoot ziet zweven, of ze haar surfboard handsfree over het strand vervoert.

Lees ook: Katja’s yogastandjes voor in het vliegtuig

Het werkt als volgt: Kim brengt een gewicht met een touwtje eraan bij zichzelf in. Aan dit touwtje hangt ze vervolgens verschillende voorwerpen, welke ze met pure spierkracht zwevende houdt. En de resultaten van al dat knijpen is niet voor de poes: ze beweert dat haar leven tussen de lakens aanzienlijk beter is geworden en dat ze – al gewichtheffend- al vele hoogtepunten heeft meegemaakt.

Kung Fu(oef)

Zelf noemt ze de beoefening van deze sport ‘Kung Fu’. Met een complete afspeellijst op YouTube die tekst en uitleg geeft over de hoe en wat, is het dus afwachten tot het een Olympisch onderdeel wordt. En de mogelijkheden zijn eindeloos: want er kan een hoop vastgemaakt worden aan het touwtje. Van skischoenen tot boodschappenmandjes, niets is te gek. Met de hashtag #thingsIlift houdt Kim haar volgers op de hoogte van haar puike prestaties.

Lees ook: K*t k*t, het zijn net mensen

Nog niet overtuigd? Kijk dan ook vooral naar onderstaand filmpje, waarin Kim maar liefst 10 redenen geeft om deze sport eens een kans te geven. En schuw niet om dit ook met je meid te delen: je mag ons later nog wel een keertje bedanken. Want binnenkort heb je dan geen #fitgirl, maar een #liftgirl.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Anami (@kimanami) op

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Gerelateerde berichten